Cum a fost la concertul OCS si Partizan din Brasov

Cum a fost la concertul OCS si Partizan din Brasov

Vineri, 16 februarie 2018 a avut loc un adevărat ‘clash’ muzical, Omul Cu Șobolani Și Partizan, pentru prima dată împreună la Brașov în Kruhnen Musik Halle.

Warm up & after by our Fane la Platane.

Este greu să conștientizăm cât de repede trece timpul cu adevărat. Concertul Ocs și Partizan ne-a aruncat direct în adolescență și au stârnit cele mai adânci sentimente ale ființei noastre.

Am pornit vineri seară din Sinaia spre Brașov unde am ajuns după niște emoții cumplite din cauza traficului bară la bară ce este deja tipic pentru Valea Prahovei. Fane și-a instalat echipamentul și am dat o fugă la Panini să mâncăm ceva înainte de marea nebunie.

Gașca s-a adunat încet încet și în scurt timp s-a umplut și Kruhnen de oameni doritori de un super concert ce avea să ne trezească sentimente pe care le credeam ascunse.

Concertul a început în jurul orei 23:00 cu veteranii de la Partizan care au făcut un show PERFECT.

Partizan este o formație românească de muzică rock fondată în BucureștiRomânia în 2001 de Adrian Pleșca, Cătălin „Tobi” Neagu, Florin Barbu și Răzvan Moldovan de la Timpuri Noi. Partizan a înregistrat două albume, un disc single și trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu.  Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesa a câștigat Premiul Muzical MTV România la categoriile „Cea mai buna regie” și „Cel mai bun videoclip al unei trupe” în 2002, formația fiind nominalizată la nouă categorii în cadrul galei. Tot în 2002. formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian ActFormația a mai fost nominalizată în 2003 și 2004 la categoria „Best Live”, din cadrul acelorași premii. (sursa Wikipedia).

După o pauză de 20 de minute show-ul a continuat cu concertul băieților de la OCS care nu s-au lăsat mai prejos și ne-au delectat cu melodii din repertoriul vechi cât și din cel nou.

Formaţia Omul cu șobolani (O.C.S.) a fost înfiinţată în august 1997,  în Constanța, de Dan Amariei și Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei a fost inspirat din cartea lui Sigmund Freud – „Der Rattenmann”. Au revoluționat rockul alternativ în România și au dat format un nou stil de a vedea lucrurile.

O veste bună este aceea că OCS va lansa un nou album în toamnă. Le ținem pumnii și abia asteptăm să ascultăm materialul nou.

Concertul s-a încheiat cu piesa Ajutor, cu emoții și multe mulțumiri atât din partea publicului cât și a băieților.

Noaptea nu s-a încheiat aici. Fane la Platane ne-a făcut să dansăm până dimineață când nimeni nu mai voia să plece acasă. A fost o noapte intensă, plină de amintiri, muzică bună, prieteni și vibrații pozitive. Sperăm să mai trăim cât mai multe astfel de clipe.

Până data viitoare, Scoate PartiAnimalul din tine!

 

 

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published.