Ana, dezvoltatorul manusii care ajuta la monitorizarea Parkinson

Ana, dezvoltatorul manusii care ajuta la monitorizarea Parkinson

Meet Ana Drăgan, una din Mujeres con Cojones care ne face mândri tare! Ana este antreprenor, fondator TechDex și dezvoltator de echipamente de antrenament al controlului muscular.

Ana Dragan
1. Spune-ne cu ce te ocupi/Care este business-ul tău
Sunt antreprenor, fondator TechDex și dezvolt echipamente de antrenament al controlului muscular.
2. Descrie-te într-un cuvânt
Optimistă
3. Care este pasiunea ta?
Îmi place tehnologia și mai ales introducerea tehnologiei în diferite domenii. Trăim într-o lume în care calculatorul se află în propriul buzunar și ar trebui să ne folosim de el pentru a ne ușura și îmbunătăți viața, fie că vorbim de aplicații în domeniul medical fie că vorbim de o noua formă de artă tehnologizată.
4. Dacă ai putea călători în trecut ce sfat ți-ai oferi ție ca adolescentă?
Să fiu mai încrezătoare că dacă îmi pun capul să rezolv ceva o voi face.
5. Dacă ai putea călători în viitor, ce întrebare ți-ai pune ție ca vârstnică?
Vreau ca viitorul să fie o surpriză.
6. Dacă banii nu ar fi o problemă, în ce proiecte ți-ar plăcea să te implici?
Mi-ar plăcea să fac cursuri gratuite pentru copii în zona STEM. Multă lume se sperie de programare și electronică, fizică și în general științe exacte, iar un curs interactiv în care cei mici învată jucându-se, învățând mai întâi concepte și pe masură ce cresc adaugă formule, algoritmi și limbaje de programare îi face pe aceștia să înțeleagă fenomenele mult mai usor.
7. Care a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată și ce ai făcut?
Primăvara trecută m-am urcat pentru prima oară pe o motocicletă.
8. Ce melodie te face să scoți Partianimalul din tine și ce băutură ți-ar plăcea să ai în mână?
Cred că orice melodie a Shakirei mă face să ma ridic de pe scaun, iar ca bautură în mod clar un gin tonic.

 

Află mai mute despre proiectele Anei:

TechDex – https://techdex.ro/

 

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize, sâmbătă, 10 martie în Snatch Pub.

 

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published.