Andra, fata care creeaza personaje animate si povesti

Andra, fata care creeaza personaje animate si povesti

Andra Berila and Skeptic

Andra se joacă și inventează povești și personaje la Skeptic Dog Animation. Este pasionată de povești și story telling, visează la un proiect de animație SF și este fană Blur.

Am avut deosebita plăcere să Îi cunoaștem pe Andra și Skeptic Dog – noul nostru personaj animat favorit, la Academia Minților Creative și ne-am înțeles de minune. La scurt timp aveam să dăm startul unei frumoase colaborări ale cărei rezultate sperăm să vă placă și pe care vi le vom dezvălui la momentul oportun :D.  Andra este o ființă gingașă, dar care emană o fortă deosebit de puternică. Este prietenoasă, deschisă, are o imaginație impresionantă și este o companie desăvărșită. Lucrul cu ea este o adevărată plăcere și este un partianimal de nădejde. Cu siguranță o veți întâlni la evenimentele și în proiectele  Partipipal.

 

 

1. Spune-ne cu ce te ocupi/Care este business-ul tău

Mă joc și inventez povești și personaje la Skeptic Dog Animation.

2. Descrie-te într-un cuvânt

​Imaginație.​

3. Care este pasiunea ta?

Poveștile! Îmi place să ascult povești, să le citesc, să le visez, să inventez povești noi, să le scriu sau să le desenez.

4. Dacă ai putea călători în trecut ce sfat ți-ai oferi ție ca adolescentă?

​Să nu-mi fie frică de greșeli, pentru că din ele învățăm cel mai mult, și să am curaj să scriu mai multe povești, bune, rele, oricum ar fi!

5. Dacă ai putea călători în viitor, ce întrebare ți-ai pune ție ca vârstnică?

După toate călătoriile tale, ce loc din lume ți-a plăcut cel mai mult și de ce?​​​

6. Dacă banii nu ar fi o problemă, în ce proiecte ți-ar plăcea să te implici?

​Unul din proiecte ar fi un film de animație SF, sau thriller, sau horror. Și aș planta grădini pe toate acoperișurile blocurilor din orașe.

7. Care a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată și ce ai făcut?

​Acum o lună, yoga.

8. Ce melodie te face să scoți Partianimalul din tine și ce băutură ți-ar plăcea să ai în mână?

​Blur, Song 2 și o bere de ghimbir.​

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize.

Mujeres Con Cojones – Un altfel de party de Ziua Femeii! Pe 10 martie 2018, în Snatch Pub

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published.