Loading Events

Amorphis, Soilwork & Jinjer la Bucuresti

January 22 @ 7:00 pm - 11:30 pm
  • This event has passed.
amorphis, soilwork, jinjier
0 Shares

Amorhpis, Soilwork și Jinjer cântă pe 22 ianuarie 2019 la Arenele Romane în cort încălzit, în cadrul unui show METALHEAD. În deschidere vor cânta Nailed to Obscurity.

Finlandezii de la Amorphis se reîntorc la București pentru a prezenta cel mai recent album: “Queen of Time”, dar și piesele care i-au făcut celebri de atâția ani. Formată în 1990, Amorphis a avut o ascensiune rapidă pe scena metalului internațional, stilul abordat la început fiind death metal, însă, o dată cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat către progresiv metal sau melodic death metal.

Amorphis a revenit cu al 13-lea material de studio după o pauză de trei ani. Albumul “Queen of Time” a fost lansat pe 18 mai 2018 și marchează întoarcerea basistului Olli Pekka Laine, primul basist al formației. Pentru acest material, trupa a colaborat cu Chrigel de la Eluveitie, dar și cu Anneke van Giersbergen.

Soilwork vin din Suedia și sunt prezenți pe scena metalului din 1995. În tot acest timp au lansat 10 materiale de studio, cel mai recent dintre ele fiind “The Ride Majestic” (2015).

Formată în anul 2010, după ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer și-a câștigat în scurt timp titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu influențe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive și groove metal împodobit cu elemente funk, raggae și jazz. Dedicați în totalitate muzicii pe care o creează, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind “King of Everything”, material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records.

Concertul va fi deschis de germanii de la Nailed to Obscurity, trupă activă din 2005 cu 3 albume la activ care au conturat ca stil un melodic-doom metal. Cel mai recent album a fost lansat în 2017 și se intitulează “King Delusion”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Biletele au urmatoarele preturi:

– presale: 110 lei Acces General si 170 lei Golden Circle paba pe 22 ianuarie
– la intrare: 120 lei Acces General si 186 lei Golden Circle

Se pun in vanzare doar 1800 de bilete. Concertul are loc in cort incalzit. Sunt in vanzare doar 400 de bilete Golden Circle in fata scenei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

amorphis, soilwork, jinjier

0 Shares
Details
Date: January 22
Time: 7:00 pm - 11:30 pm
Event CategoriesConcerte, Parteneriate Media
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Cutitul de Argint, No. 3
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Metalhead