Loading Events

Borgore darama Arenele Romane pe 16 decembrie

December 16, 2018 @ 8:00 pm - 11:30 pm
  • This event has passed.
Borgore Arenele Romane
0 Shares

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine în România pentru un show incredibil pe 16 decembrie la Arenele Romane în cort încălzit. Borgore este unul dintre cei mai populari și mediatizați artiști de muzică electronică. Primele 300 de bilete au preț special și se găsesc pe iabilet.ro. Nu există limită de vârstă.

Numit “copilul teribil al bassului” sau “cel care a ruinat dubstep-ul“, controversatul artist a devenit încet dar sigur un personaj iconic în dubstep-ul modern și revine la Arene după show-ul sold out de anul trecut.

Cel mai recent material al său “#NEWGOREORDER”, lansat pe 8 iulie anul trecut via Dim Mak Records, casa de producție a lui Steve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai înalte și aprecierea publicațiilor de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Borgore a reușit să înființeze propriul label, Buygore Records, să pună în scenă show-uri catalogate drept capodopere, să urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, cum ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America și să aibă propriul show la radio, “The Borgore Show”, împreună cu prietenii săi Miley Cyrus, Diplo și Waka Flocka Flame.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori și intuitivi artiști ai generației sale, iar noi vom avea ocazia să ne bucurăm de un show demențial la București.

https://www.youtube.com/watch?v=OnrIlFadSLQ

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăriă H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service SelfPay din toată țara la următoarele preturi:

  • Earlybird: 79 Lei Acces General, 129 Lei VIP (în fața scenei) – primele 300 de bilete, dar nu mai târziu de 15 noiembrie
  • PRESALE : 89 Lei Acces General, 149 Lei VIP (în fața scenei) – până pe 16 decembrie
  • LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 160 VIP – în limita biletelor disponibile

Sunt în vânzare doar 300 de bilete VIP și 1300 Acces General. Zona VIP se află în fața scenei și este delimitată, iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare).

Nu există limită de vârstă. Singura regulă legată de vârstă este că spectatorii sub 14 ani trebuie să vină la concert însoțiți de un adult și ambele persoane să aibă bilete valabile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

0 Shares
Details
Date: December 16, 2018
Time: 8:00 pm - 11:30 pm
Event CategoriesConcerte, Parteneriate Media
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Avenue Francis De Pressensé
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Best Music