Loading Events

Concert Decapitated, Hatesphere si Thy Disease in Club Quantic

November 14, 2018 @ 7:30 pm - 11:00 pm
  • This event has passed.
0 Shares

DecapitatedHatesphere și Thy Disease cântă la București pe 14 noiembrie în Club Quantic. Show-ul face parte din turneul Anticult Balkan Tour 2018! În deschidere vor mai urca pe scenă Grimaze și Dehydrated.

Polonezii de la Decapitated au 7 albume la activ, lansate în cursul celor 20 de ani de activitate. Bazele formației au fost puse de frații Waclaw ‘Vogg’ Kieltyka și Witold ‘Vitek’ Kieltyka. În anul 2011, polonezii au lansat albumul “Carnival Is Forever”, iar în 2014 noul material discografic, “Blood Mantra”. Discul a primit recenzii foarte bune din partea presei de specialitate, precum și din partea fanilor. Al șaptelea album al trupei a fost lansat în iulie 2017 și se numește “Anticult”. Acesta a făcut ca trupa să fie inclusă în elita death metal a trupelor internaționale.

Danezii de la Hatepshere revin în România după o prezență la Metalhead Meeting acum câțiva ani. Trupa are 20 de ani de activitate pe scena metal timp în care au lansat 9 albume de studio, cel mai recent fiind intitulat ‘New Hell’, lansat în 2015. De la înființare, au dominat scena thrash din Danemarca, fapt ce le-a adus un turneu cu Exodus și apariții la Wacken Open Air, HellFest si With Full Force.

Thy Disease vin tot din Polonia, abordând ca stil un Industrial Death Metal. Formația a luat naștere în 1999 având până acum 6 albume lansate, ultimul dintre ele fiind “Costumes of Technocracy” în 2014.

Trupa bulgară Grimaze abordează un Death Metal cu influențe de Groove pe alocuri. Până acum au lansat EP-ul cu numele “Grimaze” în anul 2016.

Dehydrated vin din Rusia și abordează ca gen Death Metal-ul, având-o la voce pe carismatica Ira. Sunt prezenți pe scenă din 2008 având aceeași componentă de la formare. În cei 10 ani de activitate, au lansat 3 albume, primul fiind lansat în 2011, “Duality of Existence”, al doilea, “Zone Beneath the Skin” în 2012, iar cel mai recent, “Awake in Era”, în 2015.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri:

– Presale: 55 lei
– La Acces: 60 lei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 Shares
Venue
Venue Name: Quantic
Address: Intrarea Grozavesti
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Metalhead