Loading Events

Concert Goran Bregovic la Arenele Romane pe 29 septembrie

September 29, 2018 @ 7:00 pm - 11:00 pm
  • This event has passed.
Goran Bregovic
0 Shares

Goran Bregovic și Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la București pe 29 septembrie la Arenele Romane pentru a patra oară consecutiv. La cererea publicului, artistul se întoarce în Romania alături de orchestra sa pentru a reedita un show magic! 

Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru. Cel mai recent album al artistului, “Three Letters From Sarajevo”, s-a bucurat de un succes enorm în rândul fanilor.

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Balcani, este un chitarist și compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a născut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl sau croat și mama de ginte sârbă. Dupa ce părinții săi au divorțat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilărie și-a petrecut-o la Școala de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituția de învățământ a decis să îl exmatriculeze, pentru “lipsă de talent”. La scurt timp după excluderea lui din școală, mama sa i-a cumpărat o chitară. La vârsta de șaisprezece ani a fost părăsit de cea care i-a dat viață, fiind îngrijit de câteva rude dornice să-l sprijine.

Goran a fost nevoit să-și poarte singur de grijă încă din adolescență, când a început să cânte muzică populară într-un bar din orasul Konjic. În 1971, Goran și un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită “Jutro” (n.r. “Bună dimineața”). În această formulă, muzicianul a avut o mulțime de spectacole și a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa și-a schimbat numele în “Bijelo Dugme” (“Butonul Alb”).

În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formația Bielo Dugme a câștigat popularitate în Iugoslavia. A renunțat la vocația de dascăl și a devenit idolul tinerilor și cel mai important star rock al țării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii ’90, având la activ 13 albume vândute în șase milioane de exemplare. După zece ani de muzica rock, Bregovic a renunțat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: o combinație de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonoriăți rock.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au urmatoarele prețuri:
– presale: 229 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C
 in ziua concertului: 239 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locație: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena.

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitatț vor fi anuntați în curând. Concertul are loc în aer liber ! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

Goran Bregovic

0 Shares
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Cutitul de Argint, No. 3
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Best Music