Loading Events

Good but not the best FEST ia cu asalt Bucurestiul in martie

March 29 - March 31
  • This event has passed.
Good but not the best fest
0 Shares

Good but not the best FEST ia cu asalt Bucureștiul  de pe 29  până pe 31 martie 2019 în Club Sims. GBNTB FEST este primul festival independent care instigă la libertate. Indiferent dacă faci parte din public, ești fotograf, artist, admirator de artă urbană sau ardent doritor de nou, este timpul să notezi data în calendar.

Vei avea parte de concerte și de o sumedenie de activități cool pe timp de zi – atelier de grafitti, zona de merch și multe alte surprize . Printre primele trupe confirmate se numără: TBA, Looking Up, Visions of Madness, Fuck You Dracu, Deadends & Zero Fox Given.

Mai mult decât atât, Good but not the best Fest te invită să te alături echipei și să faci parte din festival. Ai un proiect, idee, vrei să faci ceva inedit? Nu ezita să iei legătura cu organizatorii.

TBA

TBA reprezintă ideea de a nu aștepta prea mult. De-a nu aștepta pentru un nume perfect, de-a avea mai mult de o piesa, a nu aștepta până piesele sună perfect si sunt bune de cântat, de-a nu aștepta până a avea un toboșar pentru turneu (de fapt, când am planificat turneul aveam un toboșar), a nu aștepta să îți cumperi propria dubă sau să-ți pice din cer un contract. Pe viitor plănuim să ne comportăm ca o trupă adevărată, cântând melodii adevărate, pe scene reale lângă oameni reali.

Membrii:

Leo – Voce/chitară
Matei – Voce/Chitară
Matei – Bas
André – Tobe

https://www.facebook.com/tbapunkband
https://www.instagram.com/tbabandofficial/
https://tbabandcamp.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/3nPgr87F0jYc3kliT3lauw
https://www.youtube.com/channel/UCcgwaz6BpL8DUNorFe75C3w
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lookin Up

Proiect născut în orașul Aotearoa din Nouă Zeelandă, proiectul Lookin Up și-a făcut apariția în scena hardcore locală prin energia, carisma și pasiunea de care dau dovadă în concertele lor. De-a lungul timpului aceștia au cântat cu trupe precum Rise Against, The Story So Far, Man Overboard, Deez Nuts, Gorilla Biscuits, Turnstile, Parkway Drive, Thy Art Is Murder, The Word Alive, Four Year Strong și multe altele, iar viitorul sună promițător pentru ei.

Membrii:
Jamie Cooper – Bas / Voce
Luke Cooper – Chitară / Voce
Dylan Stubbins – Tobe

https://www.facebook.com/pg/lookinuplookinup
https://lookinup.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/54bc4MYPlOY1WdwmiAbfGS
https://www.youtube.com/channel/UCcr6h3zhC8ojBAfLZET5z6Q
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Visions of Madness
Visions of Madness este o trupă din București de hardcore apăsat și întunecat. Piesele lor sunt pline de riffuri dark, pasaje sludge cât și o energie aparte, hectică. Ei interpretează între teme precum probleme existențiale și sociale, ale degradării umane, a lipsei de valori cât și ale nedreptăților de zi cu zi.

Membrii:
Andreea – Voce
Florin – Tobe
Andrei – Chitară
Sorin – Bas

https://www.facebook.com/visionsofmadnessband/
https://visionsofmadness.bandcamp.com
https://www.instagram.com/vom_band/
https://www.youtube.com/channel/UC0DgecOokR1-fHQ1cWWnbOA
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

FUCK You DRACU

Direct de după băncile și gratiile școlii de corecție ”Sf. Ana”, de pe maidanele pline de cioburi și petarde din Valu Lui Traian, au fugit către marele oraș să-și urle poeziile până când le dă sângele pe nas, FUCK You DRACU revin în forță și depășesc limitele bunului simț prin muzica lor anti-sistem și anti-stiluri de viață liniștită.

https://www.facebook.com/FUCK-You-DRACU-220125441864704/
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Deadends

Deadends sunt din Graz / Austria și nu au nici o idee cum să răspundă corect la întrebarea: “Deci, ce faci?”. Există o mulțime de Punkrock, de melodie, de voci dure dar și de cele moi, ocazional ambele. Uneori repede, din când în când lent, dar întotdeauna cu o mulțime de emoții care formează sunetul lor distinctiv și pasionat. Când (ex-) membri ai unor trupe precum ASTPAI și ANTS! s-au reunit în 2013 pentru a începe ceva nou și rapid, proverbialul “DEAD-END” s-a dovedit a fi mai mult și, după două EP-uri, nenumărate spectacole și turnee au dus la lansarea primului lor album full-length “The Essence Of Every Second” în 2016.
Undeva între THE LAWRENCE ARM, LIFETIME, KID DYNAMITE sau A WILHELM SCREAM, încă o dată, înconjoară viața, dragostea și întreaga odihnă.

https://www.facebook.com/deadendspunk
https://deadendspunk.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/11vaFZJViFzthUZTdM4kGo
https://www.instagram.com/deadendspunk/
https://www.youtube.com/channel/UCOTUhMLTyijEL-emA9r-qWA
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zero Fox Given

Formată la finalul anului 2017, Zero Fox Given este cea mai nouă trupă de pop-punk de pe scena românească.
Zero Fox Given este puternic influențată de nume precum E.M.I.L. și Pistol Cu Capse, dar și de trupe ca Neck Deep și Four Year Strong, ce au o amprentă de „new wave pop-punk”.
Piesele trupei au tonuri melodice, dar rapide, iar versurile lor pot fi descrise ca fiind un pic emo. Doar un pic.
Zero Fox Given înseamnă: Mihai Parchisanu (voce), Mihai Cristian (chitară, backing vocals), Florin Burlacu (chitară, backing vocals), Bogdan Dumitrescu (bas, backing vocals), Reynard (tobe).

https://www.facebook.com/ne.doare.la.vulpe
https://www.instagram.com/zerofoxgivenband/
https://www.youtube.com/channel/UCB7_VMbYSLydsnwi7zayO5w

Stay tuned for more info!

0 Shares
Venue
Venue Name: Club Sims
Address: strada Mihail Moxa 20
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Good But Not The Best Collective