Loading Events

Recipe for Hate si Crossbone, primele formatii invitate la concertul Bucovina

December 8, 2018 @ 7:00 pm - 11:30 pm
  • This event has passed.
Bucovina
0 Shares

Una dintre cele mai îndrăgite trupe de metal din România, Bucovina, va susține pe 8 decembrie, pe scena Arenelor Romane din București, tradiționalul concert de sărbători prin care vor lansa un nou material discografic intitulat Septentrion. Anul acesta, formația va avea o serie de invitați speciali care așteaptă cu nerăbdare să vă cânte și să vă încânte!

Primii invitați anuntați sunt Recipe for Hate și Crossbone urmând ca în viitorul apropiat să mai anunțăm și alte formații.

Recipe for Hate vin din Galați și abordează ca stil melodic Death Metal-ul. Bazele formației au fost puse în 2015 de către Marius Mihai și fratele său Adrian Mihai, artiști pe care îi cunoașteți din formația Hathor, una dintre formațiile din primul val de Black Metal din România.

În momentul de față, Recipe for Hate înseamnă:
Marius – voce
Adi – chitară
Alex – chitară
Dragoș – bass
George – tobe

Crossbone și-au început activitatea în a doua parte a anului 2012 abordând ca stil o combinație de Speed și Thrash Metal. Sunt din București iar printre artiștii care i-au influențat se numără Slayer, Exodus, Municipal Waste, Toxic Holocaust, Speedwolf si Havok.

În momentul de față, componenta Crossbone este următoarea:
Mihai Parchisanu – voce/chitară
Andrei Popa – chitară
George Nicolae – bass
Malin Neamtu – tobe

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

De asemenea, pentru acest eveniment, găsiți în vânzare și “Bucovina Fanpack” la prețul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumpărat, limitat la 200 de bucăți care include:
– afiș color (cu autograf)
– brățară textilă cu logo
– acces în locație cu 30 de minute înaintea celorlalți fani.

Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus.

0 Shares
Details
Date: December 8, 2018
Time: 7:00 pm - 11:30 pm
Event CategoriesConcerte, Parteneriate Media
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Avenue Francis De Pressensé
Bucharest, Romania
Organizers
Organizer Name: Metalhead
Organizer Name: Țara de Sus