Loading Events

Sarbatoreste in stilul Subcarpati pe 1 decembrie la Arene!

December 1, 2018 @ 7:00 pm - December 2, 2018 @ 12:00 am
  • This event has passed.
Subcarpati
0 Shares

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbătoarea Subcarpati. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare și să facem încă un concert sold out. Invitată specială va fi trupa Pământ.

Pământ este un proiect World Music cu teme și ritmuri inspirate din folclorul românesc și din diferite stiluri muzicale ale lumii (India, Balkan, Afro). Pământ cântă despre natură, despre folclor și transformare și despre întoarcerea la rădăcini.

Grupul este format din:
Florin Gruia – vioară
Marcelle Poaty-Souami – clape
Fery Szekeres – tobe
Mircea Ardeleanu Jr. – bansuri, caval românesc, didgeridoo, bas, voce.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

Instagram: @subcarpati_official

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Acestea au următoarele prețuri:

– Presale: 65 lei până pe 15 noiembrie
– Presale: 70 lei până pe 1 decembrie
– La intrare: 80 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Culese din Cartier powered by Radio Guerrilla

0 Shares
Details
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Avenue Francis De Pressensé
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Best Music