Despre noi

Comunitatea Partipipal

Echipa profesionista

Entuziasti Event Tech

Echipa Versatila

Cine suntem?

Partipipal – Joc de cuvinte derivat de la Party People –  se află pe piața evenimentelor încă din 2006 și a luat viață din dorința de a inova și adapta conceptele de petrecere și eveniment. Creăm, organizăm și susținem evenimente cu teme diverse bazate pe originalitate și calitate, formând asfel o comunitate cu membri cool. Susținem proiecte variate și suntem mereu deschiși către preluarea comunicatelor de presă și știrilor relevante pe care le promovăm prin canalele noastre de comunicare, trimiterea de newslettere, prin postarea de articole de blog și prin producerea filmelor și albumelor foto post eveniment cu ajutorul partenerilor noștri.

Partipipal Events își propune să livreze servicii de calitate în domeniul organizării de evenimente (festivaluri, evenimente corporate,tech, activări de brand,  parteneriate media, livrarea de servicii conexe – design, fotografie, etc) și al tehnologiilor imersive.

În acest sens, în 2018 am creat Loop Virtual Reality Solutions, proiectul immersive tech sub care se realizează și implementează toate proiectele conexe din aceasta zonă. Aici ariile de activitate se axează (dar nu se limitează) la închiriere, manevrare și dezvoltare simulatoare pentru  echipamentele de realitate virtuală și augmentată, filmări și editare conținut 360, dezvoltarea aplicațiilor VR/AR prin parteneriate strategice, green screen room, editare foto/video.

Obiectivul final este acela de a livra soluțiile potrivite și consultanță pentru industriile de evenimente și tehnologiei imersive, cu extindere către proiecte educative, sociale, CSR. 

De ce Partipipal?

Avem la activ câteva zeci de evenimente, atât produse integral de noi cât și în colaborare cu alți parteneri. Suntem mândri că am făcut parte din echipele de organizare pentru:

Pentru detalii legate de proiectele tech, te rugăm să accesezi www.vrsolutions.tech.

Ne-am plimbat de-a lungul timpului prin diverse locuri și orase, am rămas cu amintiri frumoase din București, Brașov, Constanța, Bușteni, Pitești, Făgăraș, Londra – UK, Bormio – IT, Laax – CH, Vama Veche.

De asemenea, am adus distracția în cluburi și baruri precum B52, Fire, Goblin, El Comandante, Inside Bar, Urban Home, Colectiv, Snatch Pub, Kruhnen Musik Halle, Trollo, Base sau Riders Palace.

Pentru că ne place tehnologia, din 2018 scopul nostru a devenit  acela de a ajuta organizațiile și business-urile să ofere publicului lor experiențe inovatoare și de impact cu ajutorul tehnologiilor imersive.

Oferim soluții VR / AR / MR / 360 care să îi aducă pe reprezentanții acestora mai aproape de publicul lor. Dar nu ne oprim aici. Suntem deschiși către noi proiecte sau idei, mai ales pentru că universul realității virtuale sau augmentate este nelimitat, iar noi ne dorim să prindem aripi împreună cu partenerii și clienții noștri. Astfel oferim cele mai bune sfaturi și soluții în ceea ce privește hardware-ul sau software-ul VR indiferent de necesități, dar cu focus pe evenimente și activări de brand.

4 motive să ne alegi

Versatilitate

De la petreceri la evenimente private sau corporate, virtuale sau reale, festivaluri, conferințe, aniversări, activări de brand, sesiuni foto video, strategii PR, social media sau orice idee de proiect ai avea, noi suntem mereu deschiși către colaborări. Originalitatea este punctul nostru forte și energia pozitivă cel mai bun aliat.

Echipă cu experienţă

Suntem mereu gata să găsim alături de tine cele mai bune soluții. Membrii echipei noastre dețin atestate profesionale susținute de o experiență de peste 10 ani în domeniul organizării de evenimente  și te vor ghida la fiecare pas pentru ca tu să îți atingi obiectivele.

Ne place tehnologia

În special cea care vine în ajutorul evenimentului tău! De la realitate virtuală, conținut VR personalizat la proiecții, lumini sau aplicații care faciliteaza procesul de networking sau acces în cadrul eventului, suntem conectați la cele mai hot trenduri din industrie.

 

Parteneri de încredere

Experiența ne-a învățat că relația cu partenerii și colaboratorii este deosebit de importantă. Astfel lucrăm numai cu entități și persoane în care avem încredere și ale căror produse și servicii le-am testat personal. Customer service-ul trebuie să fie impecabil!

0 Shares