Despre noi

Comunitatea Partipipal

Echipa profesionista

Entuziasti Event Tech

Echipa Versatila

Cine suntem?

“Partipipal se află pe piața evenimentelor încă din 2006 și a luat viață din dorința de a inova și de a readapta conceptul de petrecere. Creăm, organizăm și susținem evenimente cu teme diversificate, axate pe calitate și originalitate, formând astfel o comunitate de membri fideli.

Aducem la viață petrecerile pe care ni le dorim.

Scopul nostru, pus în practică pas cu pas, a fost și va rămâne cel de a lega noi prietenii, de a pune la un loc oameni diferiți, dar cu o dorință comună: distracția de calitate.

Promovăm originalitatea, arta și ne dorim să ajutăm la eliberarea din problemele cotidiene.”

De ce Partipipal?

Avem la activ câteva zeci de evenimente, atât produse integral de noi cât și în colaborare cu alți parteneri printre care:

  • Monsters’ Party – petrecere originală pentru noaptea Sfântului Andrei
  • Splash Party – petrecere cu vopsea,
  • Mujeres Con Cojones – petrecere pentru 8 martie,
  • I Got Shot – festival media pentru sporturi de iarnă,
  • Disco Ball Party – petrecere 80’s – 90’s,
  • Fresh Camp – tabere de schi și snowboarding,
  • Rock Star Party,
  • Partipipalion – petrecere de revelion,
  • Jägermeister Party,
  • Friday I’m A Goblin și multe altele.

Ne-am plimbat de-a lungul timpului prin diverse locuri și orase, am rămas cu amintiri frumoase din București, Brașov, Constanța, Bușteni, Pitești, Făgăraș, Londra – UK, Bormio – IT, Laax – CH, Vama Veche.

De asemenea, am adus distracția în cluburi și baruri precum B52, Fire, Goblin, El Comandante, Inside Bar, Urban Home, Colectiv, Snatch Pub, Kruhnen Musik Halle, Trollo, Base sau Riders Palace.

Am participat cu drag la festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest, Blaj Alive și Airfield, fiind deschiși mereu spre noi parteneriate și idei.

4 motive să ne alegi

Versatilitate

De la petreceri la evenimente private sau corporate, festivaluri, conferințe, aniversări, activări de brand sau orice idee de proiect ai avea, noi suntem mereu deschiși către colaborări. Originalitatea este punctul nostru forte și energia pozitivă cel mai bun aliat.

Echipă cu experienţă

Suntem mereu gata să găsim alături de tine cele mai bune soluții. Membrii echipei noastre dețin atestate profesionale susținute de o experiență de peste 10 ani în domeniul organizării de evenimente și te vor ghida la fiecare pas pentru ca tu să te bucuri din plin de fiecare clipă.

Ne place tehnologia

În special cea care vine în ajutorul evenimentului tău! De la realitate virtuală, conținut VR personalizat la proiecții, lumini sau aplicații care faciliteaza procesul de networking sau acces în cadrul eventului, suntem conectați la cele mai hot trenduri din industrie.

Parteneri de încredere

Experiența ne-a învățat că relația cu partenerii și colaboratorii este deosebit de importantă. Astfel lucrăm numai cu entități și persoane în care avem încredere și ale căror produse și servicii le-am testat personal. Customer service-ul trebuie să fie impecabil!

0 Shares