Gifoteca

Amintiri animate

 

#Gifoteca by Partipipal

Share the fun!

Prostește-te, scoate limba, dansează, fă tot ce simți doar nu sta pe loc!
Gifoteca imortalizează cele mai amuzante momente de la petrecerea sau evenimentul tău pentru ca tu să le poți păstra sau da Share!
Atinge ecranul, așteaptă să se termine număratoarea, acționează și apoi salvează-ți giful! A doua zi vei avea acces la galerie și vei putea share-ui mai departe gifurile!

Ce nu este Gifoteca?

Gifoteca nu este un photobooth tradițional.

Produce printuri? Nu.

Dispunem de recuzita clasică formată din ochelari, peruci și alte ustensile amuzante? Nu.

Fundaluri care să mascheze atmosfera reală de la evenimentul, petrecerea sau nunta ta? Nu.

De ce sa alegi acest serviciu?

Atunci ce face Gifoteca atât de specială? În loc să producă printuri care probabil vor aduna praf pe frigiderul tău, Gifoteca produce GIFuri care captează atmosfera reală și care aduc la viață momentele cele mai frumoase din cadrul evenimentului tău, fie el aniversare, nuntă, botez, petrecere privată, corporate sau un eveniment important din viața ta.

GIFurile pot fi trimise instant pe telefonul invitatului tău prin e-mail, iar întreaga galerie de GIFuri de la eveniment va ajunge la tine în ziua imediat următoare. Printr-o atingere vei putea SHAREui GIFurile pe Facebook, Instagram sau pe site-ul tău unde vor rămâne întru veșnicia internetului 🙂

Gifoteca ocupă foarte puțin spațiu și folosește ca fundal chiar atmosfera evenimentului tău! Luminile sale LED vor atrage invitații și îi vor antrena în a creea GIF după GIF. Vizitează galeria Gifoteca pentru a te convinge singur!

0 Shares