Servicii

Partipipal Nation

Tu distreaza-te!

De organizat ne ocupam noi

Consultanta si logistica

Pentru evenimente memorabile

Un eveniment perfect!

De la A la Z,

Parteneriate media

Susținem proiectele diferite și potrivite comunității noastre și rămânem deschiși în ceea ce privește preluarea comunicatelor de presă și știrilor relevante, promovarea acestora prin canalele proprii de comunicare, trimiterea de newslettere membrilor Partipipal, participarea la evenimente, postarea unei recenzii pe site-ul nostru și realizarea de materiale foto video.

Festivaluri şi Concerte

Festivalurile sunt prima noastră dragoste și sunt cele care ne-au învățat cel mai mult despre adaptabilitate, spirit de echipă, prietenii, parteneriate de durată, dar și situații neprevăzute. Îți oferim servicii complete de organizare a unui festival, dar și preluarea unor segmente specifice: coordonare acces, acreditări de presă, backstage management, booking sau producție.

Evenimente Corporate

Relația cu partenerii de afaceri ,colaboratorii și clienții tăi este deosebit de importantă, de aceea ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor tale și să livrăm evenimentul potrivit la momentul potrivit, fie că este vorba despre o petrecere, lansare de produs, o conferință, team building, vernisaj sau congres. Hai să stăm de vorbă și să vedem cum îți putem îmbunătăți calitatea evenimentelor.

Evenimente Private

Fiecare moment este prețios, iar noi știm foarte bine asta! Evenimentele petrecute alături de familie și prieteni sunt cu adevărat speciale. Ne vom asigura că ai parte de cele mai tari petreceri (clasice sau tematice), aniversări, zile de naștere, nunți sau botezuri atipice, croite special pentru personalitatea și gusturile tale!

DJs & VJs

Orice eveniment are la bază elemente audio-video ce pot fi manevrate de catre orice tehnician. Dar ai nevoie de cei mai buni artiști în domeniu când îți dorești ca evenimentul tău să fie memorabil. Acela este momentul în care totul se transformă într-un adevărat show. Colaborăm cu artiști DJ și VJ de renume care vor face ca participanții la evenimentul tău să nu te uite prea ușor.

Închiriere Sisteme Sonorizare

Pentru că sunetul ajunge… direct în inimi. Iar calitatea este un factor vital în ceea ce privește sistemele de sonorizare. De la o simplă boxă portabila pe care vrei să o iei în vacantă împreună cu muzica ta preferată, până la sisteme complexe de sunet Line Array sau PA (Public Address) pentru uz profesional ce îți vor face audiența să vibreze. Află care este varianta potrivită ție!

Realitate Virtuală

Realitatea virtuală este termenul ce descrie un mediu tridimensional generat de un computer, un mediu de interacțiune și explorare pentru oameni. Acea persoană devine o parte a lumii virtuale sau este “scufundat” în acest mediu, iar cât timp este acolo are puterea de a manipula obiecte sau de a acționa conform unei palete specifice. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din domeniu pentru a integra tehnologia VR în cadrul evenimentelor tale, fie că este vorba despre a aduce un plus în ceea ce privește entertainmentul, nevoia de deconectare și relaxare a participanților, punerea în valoare a brandului tău sau livrarea unui soft personalizat care să prezinte produsul pe care dorești să îl scoți în evidentă. Echipa noastră îți oferă consultanță în ceea ce privește tipul de cască VR, aplicațiile sau nevoia de personalizare a softului care să ți se potrivească precum o mânușă. Mai mult, ne ocupăm de montaj, demontaj, igienizarea echipamentelor și venim cu operatori VR instruiți să se asigure de faptul că totul se desfășoară în condiții de maximă siguranță și că participanții la eveniment vor primi mesajul potrivt. Nu ezita să ne contactezi pentru informații!

Foto & Video

Save the moment. Pentru că de cele mai multe ori cele mai frumoase amintiri sunt redate de poze și filme. Echipa noastră de fotografi și cameramani profesioniști împărtășeste un element definitoriu: pasiunea pentru arta vizuală.

Gifotecă

Amintirile tale prin viata prin intermediul gifurilor. Gifurile sunt acele imagini animate pe care sa le share-uiesti pe platformele tale sociale. Adaugam logo-ul sau mesajul tau direct pe imagine pentru ca participantii la eveniment sa isi creeze propriile animatii.

0 Shares