Loading Events

Bullet For My Valentine revin la Bucuresti in aprilie!

April 8 @ 7:00 pm - 11:30 pm
  • This event has passed.
Bullet for my Valentine revin la Bucuresti in aprilie
0 Shares

Bullet For My Valentine revin la București pe 8 aprilie 2019 la Arenele Romane (cort încălzit). Biletele se pun în vânzare vineri pe 11 ianuarie la ora 10:00.

Bullet for My Valentine sau mai pe scurt BFMV au 20 de ani de activitate, iar dacă primul album a debutat pe locul 128 în Billboard 200, următorul, ‘Scream Aim Fire’,  a intrat direct pe locul 4. Cel de al treilea material, ‘Fever’, a ajuns pe locul al 3 lea in Billboard 200. Până în prezent Bulltet for My Valentine a lansat 6 albume, cel mai recent fiind Gravity, lansat pe 29 Iunie 2018.

Formatia deține 5 Discuri de Aur și milioane de albume vândute în întreaga lume. De-a lungul vremii au primit numeroase premii de la Metal Hammer și Kerrang!, printre care: Cea Mai Bună Formație Britanică (2006, 2010), Cel Mai Bun Newcomer din Marea Britanie (2005), Best Live Band (2010) și multe altele.

Întrebati ce artiști i-au influențat, aceștia au declarat că printre formațile care și-au pus amprenta asupra stilului lor muzical se numară Metallica, Slayer și Iron Maiden.

Actualmente Bullet for My Valentine înseamnă:

Matthew “Matt” Tuck – voce/chitară
Michael “Padge” Paget – chitara/backing vocals
Jamie Mathias – bass/voce
Jason Bowld –  tobe

Biletele au urmatoarele prețuri:

– Golden Circle (fără loc, în fața scenei) – 185 lei – earlybird, 205 lei – presale și 220 la intrare + taxe 10 lei
– Acces General (fara loc, în arenă) – 145 lei –  earlybird, 165 în presale și 180 la intrare + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 500 de bilete.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Se pun în vânzare doar 400 de bilete Golden Circle și 1200 de bilete Acces General.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toata țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

0 Shares
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Cutitul de Argint, No. 3
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Metalhead