Loading Events

Chase and Status revin in Romania pentru aniversarea Arena DnB

November 16, 2019 @ 10:00 pm - November 17, 2019 @ 5:00 am
  • This event has passed.
Chase and Status 16 Noiembrie
0 Shares

Sambata, 16 noiembrie, sarbatorim 11 ani de Arena DnB alaturi de CHASE & STATUS (djset). Alaturi de ei, pe scena vor mai urca INFLEX b2b Sour, cu un set sarbatoare care ne va plimba prin amintirile ultimor 11 ani si MI-TZU (Timisoara), cu VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane, in cort incalzit.

Pharrell Williams de la N*E*R*D ii numeste “Cei mai entuziasmanti artisti din UK”, Rihanna ii considera coloana vertebrala a albumului ei “Rated R”, dar asta nu este de ajuns pentru a le satisface setea muzicala celor doi care formeaza Chase & Status, Will Kennard si Saul Milton. Dupa 5 albume, prezenta pe cele ami mari scene de festival din lume (ca headlineri), colaborari cu cele mai mari nume din industria muzicala, sunt gata pentru o noua aventura.

Sambata, ii vom vedea la arena dnb intr-un moment important al carierei lor: Dupa mai mult de 15 ani de productii care au explorat un spectru larg de stiluri si genuri muzicale, a venit momentul pentru cel de-al 5-lea album de studio: “RTRN II JUNGLE”. Proiectul este insa mult mai amplu, il putem numi chiar o miscare culturala. Aceasta se concentreaza pe revenirea la origini in drum and bass, mai precis catre originile jungle ale miscarii care a evoluat de atunci catre nenumarate subgenuri si substiluri.

Albumul lansat cu doar cateva saptamani in urma, RTRN II JUNGLE, marcheaza momentul in care Chase & Status deschid un nou capitol al aventurii lor muzicale, unul la care suntem mandri si bucurosi ca vom fi martori inca de la primele manifestari.

0 Shares
Details
Start: November 16, 2019 @ 10:00 pm
End: November 17, 2019 @ 5:00 am
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Cutitul de Argint, No. 3
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Arena Dnb