Loading Events

Durusa Summer Hills aniverseaza 10 ani pe dealurile Maramuresului

August 23, 2019 - August 25, 2019
  • This event has passed.
Durusa Summer Hills
0 Shares

Durusa Sumer Hills, festivalul de pe dealurile Maramureșului, ajunge la a 10-a ediție, si va avea loc între 23-25 august 2019 în satul Durușa din comuna Valea Chioarului.

Durusa Summer Hills ne promite o selecție de peste 60 de dj, muzicieni și artiști ai mai multor arte ce vor performa pe cele 3 scene. Un vernisaj muzical și artistic mărginit de apusuri și răsărituri de poveste are ca protagoniști artiști din Marea Britanie, Danemarca, Estonia, Germania și România.

3 zile de melanj muzical pe ritmuri Disco, Funk, House, Techno, Hip-Hop, Deep House, Jazz, Downtempo, DnB, dar și momente live, care te vor ține prins zi și noapte.
Provoacă-ți creativitatea în timpul zilei cu workshopuri de dans contemporan, improvizație, pictură, graffiti, dar și în cadrul expozițiilor de ceramică sau a proiecțiilor de film. Activitățile interactive vor avea loc atât pe deal cât și în sat, fâcând din Durusa Summer Hills o adevărata desfătare a simțurilor la final de vară.

Durusa Summer Hills Line Up

Informații despre bilete, camping și parcare

ON THE SPOT Full Festival Pass – 170 Lei | Camping inclus | Doar la intrare.
ON THE SPOT One Day Ticket – 80 Lei | Camping inclus | Disponibil doar sâmbătă și duminică.
ON THE SPOT Uphill Parking Ticket – 100 Lei | În limita celor 60 locuri disponibile.
FREE Downhill Parking | Parcarea din sat este gratuită. De aici se parcurge o urcare de 15-20 min până la locația festivalului.

Toate detaliile despre Durusa Summer Hills: program, activități și artișți le găsiți pe www.summerhills.ro și pe social media cu tagul @summerhills.ro.
Ne vedem pe deal!
// Road Runner Society, Architect of Durușa Summer Hills

Durușa Summer Hills


https://www.instagram.com/summerhills.ro

0 Shares
Venue
Venue Name: satul Durușa din comuna Valea Chioarului
Organizer
Organizer Name: Road Runner Society