Loading Events

Forests Without Frontiers Party @ Form Space, Cluj

September 28, 2019 @ 12:00 am - September 29, 2019 @ 6:00 am
  • This event has passed.
Forests Without Frontiers Party at Form Space Cluj
0 Shares

Forests Without Frontiers – Păduri protejate pentru generațiile viitoare este proiectul ce își propune să protejeze și să regenereze viața arboricolă, dar nu numai, a României. Nico de Transilvania, Evil Nine și Blanilla dau startul primului eveniment  ce  are ca scop lupta împotriva defrisărilor ilegale, pe 28 septembrie în Form Space, Cluj.

Printre planurile de viitor ale Forests Without Frontiers se numără o serie evenimente muzicale și artistice, acțiuni de strângere de fonduri ce vor avea loc în România și Anglia dar și o serie de plantări.

Nico a reușit să implice în echipă persoane din Anglia, România și Olanda, printre care se numără și specialiști din domeniul conservării vieții sălbatice precum Sussex Wildlife Trust și un jurnalist pentru The Guardian, proiectul fiind susținut și de artiști internaționali care au devenit ambasadori pentru Forests Without Frontiers. Nico este un DJ internațional și dorește să încurajeze artiștii care călătoresc în lumea întreaga, și nu numai, să își schimbe amprenta de carbon pentru călătoriile globale în copaci prin calculatorul de CO2 de pe website-ul FWF.

V-am mai povestit despre proiect într-un articol anterior, pe care îl puteți citi aici.

Pentru cei ce doresc să se implice sunt câțiva pași simpli de urmat: donând pentru pădurile generațiilor viitoare, făcând parte din acțiunile de împădurire, promovând acest proiect sau, de ce nu, chiar prin implicarea în toate cele de mai sus. Pământul este casa noastră și trebuie să avem grijă de el, așa cum Natura are de fiecare dată grijă de noi

“The amount of trees that can be planted is infinite” – Forests Without Frontiers

Află mai multe via https://www.forestswithoutfrontiers.org/ sau email press@forestswithoutfrontiers.org

0 Shares
Venue
Venue Name: Form Space
Address: Aleea Stadionului 2
Cluj, Romania
Organizer
Organizer Name: Forests Without Frontiers