Loading Events

I Kill You at Monster Party 2 – Victima sau atacator?

October 29, 2011 @ 10:00 pm - October 30, 2011 @ 5:00 am
  • This event has passed.
I Kill You at Monster Party 2
0 Shares

I Kill You at Monster Party 2 – Victimă sau atacator?

Pe 29 octombrie, la I Kill You at Monster Party 2, am fost plăcut surprinși să primim un numar de 220 de participanti, în linii mari, prieteni costumați foarte credibil în atacatori sau victime, majoritatea reveniți din “morți” după destrabalarea de anul trecut! Trebuie să recunoaștem că am fost foarte plăcut impresionați.

Vezi cum a fost la prima ediție I Kill You at Monster Party aici.

Cu ocazia asta am premiat cele mai bune 5 costume I Kill You at Monster Party 2 cu premii oferite de către Editura Elefant – www.elefant.ro . Premiații au fost: Satana, Bobo, Crina, Spanu și Leopard Girl. Ne pare rău că nu am avut mai multe premii de oferit pentru că, în mod sigur, am fi avut cui să le dăm!

Decorurile au fost de-a dreptul sângeroase, iar băuturile asezonate cu muzica DJ- ului nostru Fane la Platane au mers la fix.

Le mulțumim celor prezenți la I Kill You at Monster Party 2 și promitem că ne vom pregăti să îi primim la fel de bucuroși și la anul!

Rămași fără cuvinte referitor la atmosfera, vă lăsăm să admirați galeriile foto, realizate de către prietenii noștri Ioana Buruiana, DJ Val și Pest 🙂

0 Shares
Venue
Venue Name: BASE Cafe
Address: Selari 22
Bucuresti, Romania

+ Google Map
Organizer
Organizer Name: Partipipal Events
Phone: 0770632554
Email: