Loading Events

IAMX – Mile Deep Hollow in Club Quantic

February 15 @ 7:00 pm - 11:30 pm
  • This event has passed.
IAMX
0 Shares

IAMX revine la București pe 15 februarie în Club Quantic, în cadrul turneului Mile Deep Hollow. După showul sold out de acum câțiva ani, este momentul să îl întâmpinam pe artist din nou în capitală, de data aceasta cu un nou album și un show pe măsură.

IAMX reprezintă proiectul lui Chris Corner, fostul lider al trupei Sneaker Pimps. Proiectul a luat naștere în 2004, în Londra, iar fiecare concert poate fi caracterizat ca fiind un eveniment aparte în cadrul căruia muzica se împletește perfect cu arta vizuală.

IAMX sunt cunoscuți pentru spectacolele lor live energice și teatrale. Outfit-urile neobișnuite, puțin creepy și pictura corporală sunt, de asemenea, elemente de bază ale acestor show-uri.

Elementele de artă vizuală pot fi văzute în videoclipurile muzicale IAMX și în toate show-urile lor live. Ambele sunt caracterizate de un conținut vizual puternic și adesea controversat, deseori filmat și editat chiar de Corner.

Genul abordat este unul complex. Poate porni de la electronic rock și poate ajunge la dance rock sau dark electro.
IAMX reprezintă de fapt “I AM X”. Numele “Sunt X” se referă la “Becoming X”, titlul albumului de debut al grupului Sneaker Pimps. Corner a explicat că prin înființarea IAMX nu mai simțea ca devine “X”, ci mai degrabă ca a fost “X”. Semnificația “X”, conform fondatorului, se schimbă mereu ca o variabilă într-o ecuație matematică.

Până în acest moment, IAMX are la activ 8 album de studio, cel mai recent, “Alive In New Light” fiind lansat în acest an pe 2 februarie.

Discografie

2004 – “Kiss + Swallow”
2006 – “The Alternative”
2009 – “Kingdom of Welcome Addiction”
2011 – “Volatile Times”
2013 – “The Unified Field”
2015 – “Metanoia”
2017 – “Unfall”
2018 – “Alive In The New Light”

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata țara.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– presale 1 : 85 lei până pe 15 ianuarie
– presale 2 : 90 lei până pe 15 februarie
– la intrare: 100 lei

Se pun în vânzare doar 800 de bilete. 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Powered by Radio Guerrilla

0 Shares
Venue
Venue Name: Quantic
Address: Intrarea Grozavesti
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Best Music