Loading Events

JFDR live la Bucharest Photofest 2018

October 13, 2018 @ 7:00 pm - October 14, 2018 @ 2:00 am
  • This event has passed.
JFDR Bucharest Photo Fest
0 Shares

Ediția din 2018 a festivalului Bucharest Photofest este dedicată naturii, iar focusul va fi, binemeritat, pe Islanda – țara invitată special a ediției din acest an.  JFDR, cel mai recent proiect al artistei islandeze Jófríður Ákadóttir, reprezintă un amestec ce combină părți ciclice de chitară, cu un sunet poetic al unei călătorii care se termină acolo unde a început. Având experiență în stilurile de muzică clasică, electronică și folclor islandez, JFDR vine cu un amalgam de sunete specifice fiecărui anotimp, iar vocea sa alunecă precum un curent care calmează și cele mai zbuciumate ape. JFDR surprinde cel mai mult prin calitatea sa de om iscusit în arta cuvintelor, folosindu-se de o bogată imaginație pentru a evoca emoții subtile, ce sunt transpuse în fiecare cântec al său. Primul album JFDR, co-produs de legendarul multi instrumentalist Shahzad Ismaily, a fost lansat in martie 2017.

JFDR, cel mai recent proiect al artistei islandeze Jófríður Ákadóttir, reprezintă un amestec ce combină părți ciclice de chitară, cu un sunet poetic al unei călătorii care se termină acolo unde a început. Având experiență în stilurile de muzică clasică, electronică și folclor islandez, JFDR vine cu un amalgam de sunete specifice fiecărui anotimp, iar vocea sa alunecă precum un curent care calmează și cele mai zbuciumate ape. JFDR surprinde cel mai mult prin calitatea sa de om iscusit în arta cuvintelor, folosindu-se de o bogată imaginație pentru a evoca emoții subtile, ce sunt transpuse în fiecare cântec al său. Primul album JFDR, co-produs de legendarul multi instrumentalist Shahzad Ismaily, a fost lansat in martie 2017.

Opening act: Ana Coman

Pe Ana Coman o știți de la RADIO GUERRILLA, unde, săptămânal, în rubrica “Ana are cântec” din Guerrilla LogOut, reinterpretează câte o piesă.
Stă cu chitară în brațe încă din adolescență, iar prin perioada liceului cânta cover-uri. Acum 3 ani a apărut pentru prima dată pe o scenă.

Biletele se găsesc pe Eventbook la prețul de 30 RON (în avans) sau 40 RON (la intrare, în limita locurilor disponibile).

#LetsGetVisual #BucharestPhotofest #BPF2018

www.bucharestphotofest.com

0 Shares
Details
Start: October 13, 2018 @ 7:00 pm
End: October 14, 2018 @ 2:00 am
Event CategoriesConcerte, Parteneriate Media
Venue
Venue Name: H III
Address: Str. Popa Nan, 82
Bucuresti, Romania
Organizer