Loading Events

Jump Around till your feet drop cu Insideinfo, Exposure & Co

October 13, 2018 @ 8:00 pm - October 14, 2018 @ 5:00 am
  • This event has passed.
Jump Around
0 Shares

Octombrie a devenit mai interesant odata cu aniversarea de un an a Jump Around. Pe 13.10.2018 ne reintalnim cu tipul de eveniment cu care Jump Around ne-a obisnuit. De data asta o sa dansam pe aceleasi stiluri de Drum and Bass si dubstep in Quantic, atmosfera fiind intretinuta de artistul international Insideinfo si  Exposure, Seonz, Kande si Bobcat.

Jump Around s-a lansat in 2017 din dorinta de a imbina stiluri mai agresive de drum and bass si dubstep in acelasi party. Idee ce a cucerit publicul, care vine cu la fel de multa energie la fiecare editie. De-a lungul activitatii lor, Jump Around a adus pe scena din Bucuresti mai multe nume din afara precum: Bone n’ Skin, High Maintenance si Franky Nuts, urmatorul fiind Insideinfo.

Inca de la inceputul carierei sale, Insideinfo a avut un impact puternic asupra industriei de drum and bass. A debutat cu piesa “Quattro” la labelul Metro Recordings, urmata de “Ice Beam”. In anii recenti, Insideinfo a devenit un producator cu renume in lumea neurofunk-ului, realizand multe colaborari alaturi de Mefjus, The Upbeats, Smooth, Maztek, si Prolix. A fost nominalizat pentru “best track” award la D&B awards 2015, pentru piesa “Footpath”.

Nu vor lipsi nici artistii care si-au facut simtita prezenta in cadrul petrecerilor Jump Around, precum Exposure, Seonz, Kande si Bobcat, care vor asigura atmosfera de dinainte si de dupa Insideinfo.

Bobcat:
https://www.facebook.com/djbobcatro/
https://soundcloud.com/matei-constantinescu-678998263

Exposure:
https://www.facebook.com/iamexposure/
https://soundcloud.com/iamexposure
https://www.instagram.com/iamexposure_/

Kande:
https://www.mixcloud.com/kendos/
https://www.instagram.com/imkande/

Seonz:
https://soundcloud.com/seonz
https://www.facebook.com/SeonzMusic/
https://www.instagram.com/therealcomanalex/

 

0 Shares
Details
Start: October 13, 2018 @ 8:00 pm
End: October 14, 2018 @ 5:00 am
Venue
Venue Name: Quantic
Address: Intrarea Grozavesti
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Jump Around