Loading Events

Lan Party National Edition by LSAC Bucuresti

April 28, 2018 @ 8:00 pm - April 29, 2018 @ 8:00 pm
  • This event has passed.
Lan Party LSAC
0 Shares

Pregătește-ți armele și vino la Lan Party National edition by LSAC București, competiția destinată studenților pasionați de tehnologie și jocuri video.

Lan Party by LSAC

Lan Party National Edition este locul unde gamerii dornici să-şi demonstreze skill-urile o pot face în campionatelede League of Legends, Defense of the Ancients 2, FIFA18, HearthStone, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat,Overwatch, dar și în cadrul competițiilor pe smartphone, XBOX ONE sau PlayStation 4.

A 14-a ediţie a evenimentului a cuprins 2 etape ce s-au și se  vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii “Politehnica” Bucureşti. Etapa locală a avut loc loc în zilele de 16-17 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale în data de 28 aprilie.

Evenimentul care aduce în acelaşi loc studenţi gameri din toată ţara este organizat de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare București (LSAC), în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR). Fiind vorba despre o ediţie naţională, sunt așteptați toţi tinerii dornici de competiţie și cu spirit de echipă, din 10 centre universitare din țară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași.

Astfel, toți studenţii pasionaţi de jocurile video și dornici să se afirme, sunt aşteptaţi să participe la cel mai tare Lan Party al acestui an şi să se înscrie la competiţiile acestuia până în data de 4 martie accesând acest link .

Pentru mai multe detalii despre eveniment, click aici. 

Lan Party National edition este un eveniment organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București.
Partipipal Events susține acest proiect și încurajează din toate punctele de vedere aceste inițiative!
Players, Choose your weapon!
0 Shares
Venue
Venue Name: Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB
Address: Splaiul Independentei 313
Bucuresti, 060042 Romania

+ Google Map
Phone: 021 402 9179
Organizer
Organizer Name: LSAC Bucuresti
Email: