Loading Events

Let’s Get Virtual la East European Comic Con 2018

May 18, 2018 - May 20, 2018
  • This event has passed.
Comic Con
0 Shares

Let’s Get Virtual!  Loop VR Solutions te provoacă la joacă și discuții cu și despre  realitate virtuală la Comic Con în universul Trust Gaming în intervalul 18 – 20 mai la Romexpo, B1. Serious Sam, Beat Saber, Dead and Buried și Into the Rhythm VR sunt pricipalele titluri pe care le poți juca în realitate virtuală!

Partipipal Events prezintă cu mândrie proiectul Loop VR Solutions, proiect născut din pasiunea pentru realitate virtuală și toata magia din jurul ei.

Ne dorim să punem la dispoziția brandurilor și business-urilor soluții de realitate virtuală – și nu numai – care să îi aducă pe reprezentanții acestora mai aproape de publicul lor. Dar nu ne oprim aici. Suntem deschiși către noi proiecte sau idei, mai ales pentru că universul realității virtuale este nelimitat, iar noi ne dorim să prindem aripi împreună cu partenerii și clienții noștri. Astfel, Loop VR Solutions oferă cele mai bune sfaturi și soluții în ceea ce privește hardware-ul sau software-ul VR indiferent de necesități, dar cu focus pe evenimente și activări de brand.

Photo credits: Ruxandra Diana Scripacriu

Vino să vezi despre ce este vorba în universul Trust Gaming din cadrul Comic Con 2018 unde vei avea parte, pe lângă concursurile de  LOL și CS: GO, de o zonă specială de realitate virtuală:

Devino super erou, ferește-te de gloanțe, zboară și atinge noi limite. Înfruntă hoardele de extratereștrii  în seria completă Serious Sam VR: The last hope, First Encounter, Second Encounter și Serious Sam 3: BFE,  demonstrează-ți veleitățile de toboșar în Into the Rhythm VR, pătrunde în lumea pistolarilor și a fantomelor în Dead & Buried și devino un Jedi al muzicii în Beat Saber VR.

Ca în fiecare an, se preconizează o ediţie East European Comic Con plină de surprize în materie de actori, expozanţi, activităti, jocuri video şi nu numai. Comic Con își menține astfel statutul de cel mai important eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate din estul Europei.

Abonamentele valabile toate cele trei zile se pot achiziţiona online, de pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din reţeaua Eventim. Află programul complet de pe https://comic-con.ro

0 Shares