Loading Events

Monsters’ Party revine cu o noua editie infricosatoare: Asylum

November 30, 2018 @ 10:00 pm - December 1, 2018 @ 6:00 am
  • This event has passed.
Monsters Party Asylum
0 Shares

Vineri, 30 noiembrie 2018, în noaptea Sfântului Andrei, în care limita dintre real și ficțiune dispare, porțile cerului și ale pământului se deschid, Monsters’ Party revine cu o nouă ediție cu adevărat înfricoșătoare: Asylum.

În anul 1819, dealul Pandurilor era înconjurat de o pădure atât de deasă și întunecată, cu coama copacilor aflată la înălțime, încât razele soarelui pătrundeau rar. În inima acestei păduri, domnitorii vremii s-au hotărât să construiască un azil de nebuni, izolat de orice așezare omenească.

Ai spune că este imposibil să ajungi vreodată client într-un astfel de loc, dar să știi că pe vremea aceea nebunii nu erau greu de ales, indiferent de statut, sex sau prietenii.

Criteriile de selectare ale angajaților însă erau pe muchie: cei mai sadici și mai atroce criminali treceau pragul cu titlul de doctor tăind, în adevăratul sens al cuvântului, unde vedeau cu ochii sub pretextul științei.

În altă ordine de idei, odată ajuns aici, șansele de a scăpa erau aproape inexistente. Se spune că limita ororilor era inimaginabilă și, de-a lungul anilor, călătorii din apropierea pădurii ar fi jurat că aud în zare țipetele de groază ale pacienților.

Iată că vremurile acelea de groază au trecut, azilul a ajuns o ruină, un loc dat uitării. Cu toate astea, o dată pe an, de Sfântul Andrei, legenda spune că în zona fostei păduri a Pandurilor au loc întâmplări stranii, cum ar fi decoruri de groază, proiecții, treasure hunt, dar și muzică ce are efectul advers de a te face să dansezi până te lasă picioarele. Marinov, Fane la Platane și Phlo Da Shaolin vor supraveghea cu atenție secția de nebuni.

Biletele se găsesc în format electronic pe livetickets.ro și la intrare.

Aceasta au următoarele prețuri:

  • 20 lei – presale
  • 25 lei – la intrare

Vă așteptam în Trollo Pub, pe Șoseaua Viilor, nr. 11, începând cu orele 22:00#scoatempartianimaluldintine.

Te-au cuprins măcar puțin curajul și curiozitatea de a pătrunde pe teritoriul Asylum și de a te lăsa pe mâna noastră?
Dress Code: Go crazy and be messy!

RSVP Monsters’ Party – Asylum

Monsters Party Asylum

Un eveniment marca Partipipal Events

0 Shares
Venue
Venue Name: Trollo Pub
Address: Soseaua Viilor nr.11
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Partipipal Events
Phone: 0770632554
Email: