Loading Events

Music Outdoor Experience: o aventura in mijlocul naturii

July 12, 2018 - July 15, 2018
  • This event has passed.
Music Outdoor Experience
0 Shares

Music Outdoor Experience este festivalul care te scoate din oraș și te aduce în mijlocul naturii, unde conexiunea la Wifi este lentă dar cea dintre oameni este puternică! Locul în care se va desfășura evenimentul de anul acesta este de o frumusețe care îți taie respirația: în Valea Drăganului, Cluj (Poieni, Sălaj).

Music Outdoor Experience este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Line-up-ul  este format din peste 55 de artiști din care: General Levy,  Erb N Dub, Mc Mota, DJ Snow & Mc Agent, Golan, Mad Liquid, Dodo, DJ Ethylen, Zo, Massive Fluo, Rev, Eye Scream, Musai Soundworks, Alex One, N.Ser, Aeminium, Cosmostone.

MOX 2018 – Full Line-up

Wicked, wicked, jungle is massive! Guys, gals, beautiful people, we give you this year's full line-up at MOX 2018.The music, the outdoors, the experience.

Publicată de Music Outdoor Experience pe 28 Mai 2018

The music, the outdoors, the experience.
MOX, un festival ca o excursie cu 2.000 de prieteni la munte, va avea loc anul acesta între 12-15 iulie 2018 sus pe platoul de la Valea Drăganului, județul Cluj.

Ne vedem acolo! Scoate Parti Animalul din tine!

:::::::::::::

BILETE:
110 lei – MOX Calling (900 buc, număr limitat)
130 lei – Preț Final

Biletele se găsesc pe www.bilete.rowww.biletmaster.ro sau în locațiile partenere:

Uman Cluj​ (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca),

www.kingpinshop.ro​ (strada Eroilor 31/2, în gang, la subsol, Cluj-Napoca),

Caffeine Coffee To Go​ (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca),

Caseria Sălii Polivalente (Cluj-Napoca), Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos și InMedio (se adaugă 1 leu taxa de print prin rețeaua bilete.ro).

:::::::::::::

Înaintea achiziției biletului, vă rugăm să citiți regulamentul evenimentului pewww.musicoutdoorexperience.ro

0 Shares