Loading Events

Sir Tom Jones vine la Cluj-Napoca in iunie!

June 26, 2019 @ 6:00 pm - 11:00 pm
  • This event has passed.
Tom Jones la Cluj
0 Shares

Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania pe 26 Iunie 2019 în Sala Polivalentă BT Arena.

Tom Jones revine în România pentru a încănta publicul clujean cu cele mai cunoscute hit-uri, precum It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again și If I Only Knew. Pe lângă cele mai cunoscute cântece, Tom Jones va interpreta noi compozitți de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room și Praise & Blame.

Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones a câștigat admiratța criticilor atât pentru show-urile live exceptionale, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate. Tom Jones este un artist complet, cu numeroase hit-uri care s-au clasat pe primele poziții în topurile muzicale internaționale, turnee, show-uri spectaculoase în Las Vegas, reveniri muzicale impresionante și participarea ca antrenor la celebra emisiune The Voice UK.

Îndrăgit pentru vocea complexă, cu note de bariton, Tom Jones s-a dovedit a fi unul dintre cei mai versatili artiști, tranzitând lejer de la pop, la R&B la country, dance, soul sau muzică gospel. Excelența sa muzicală a fost rasplatită de-a lungul timpului cu numeroare distincții. În anul 2006, muzicianul a fost decorat cu gradul de cavaler de către Regina Regatului Unit, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării jubileului de diamant. Talentul muzical i-a fost recunoscut încă de la începutul carierei, obținând premiul Grammy pentru cel mai bun debut. A câștigat premiul BRIT Award pentru cel mai bun artist și pentru contribuția adusă muzicii britanice, a fost distins cu premiul Silver Clef Award pentru Întreaga Carieră,  fiind premiat și de US Songwriters Hall of Fame. A fost numit Barbatul Anului de Revista GQ și a câștigat prestigiosul UK Music Industry Trust Award.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conține exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul reprezintă o întoarcere la origini și a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”. Albumul conține cântece scrise de muzicieni legendari, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney. “Spirit In The Room” s-a remarcat prin mixul de naturalețe, simplitate și muzică soul.

După lansarea celor doua albume, a urmat în anul 2014 un turneu și multe alte apariții în cadrul unor evenimente importante precum concertul caritabil organizat de Neil Young`s Bridge School și în cadrul BBC Music Awards.

Anul 2015 a marcat începutul colaborării cu celebra emisiune The Voice UK în calitate de antrenor pentru concurenți, alături de alți artiști celebri precum Will.i.am, Rita Ora și Ricky Wilson. Au urmat alți ani plini de activitate, precum turnee și alte apariții în cadrul unor emisiuni celebre. Complexitatea sa artistică i-a câștigat faima și aprecierea atât din partea publicului matur, cât și din partea celui tânăr.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, de la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca sunt disponibile pe IaBilet.ro, Eventim.ro și tomjones.emagic.ro.

Tom Jones la Cluj

0 Shares
Venue
Venue Name: Sala Polivalenta Cluj Napoca
Address: Strada Uzinei Electrice
Cluj, Cluj 407105 Romania
Phone: 400375
Organizer
Organizer Name: Emagic