Loading Events

Dam startul toamnei DNB cu The Prototypes si Culture Shock in Timisoara!

September 29, 2018 @ 6:00 pm
  • This event has passed.
Toamna DNB
0 Shares

În septembrie dansăm până ne cad picioarele cu The Prototypes și Culture Shock în Timișoara!

Vara se încheie dar noi nu suntem gata să ne potolim. Așa că mergem la Timișoara, unde se anunță un sfârșit al lunii septembrie pe ritmurile DNB cu The Prototypes, Culture Shock & many more.

Evenimentul are loc pe rooftop-ul  Shopping City Timișoara în data de 29 Septembrie 2018, începe la apus (ora 18:00) și se termină la răsărit (06:00).

Suntem super entuziasmați de faptul că The Prototypes revin în România și că de această dată vom reuși să îi vedem. Sunt în topul preferințelor noastre DNB. După o ascensiune uimitoare pe panta celebrității, duo-ul (DJ & producție) The Prototypes a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume de pe scena drum and bass.  Cei 2 englezi care ne fac să dansăm până ne cad tălpile sunt Chris Garvey și Nick White care au pus bazele duo-ului la finalul anilor 2000.  În 2014 The Prototypes au fost nominalizați  pentru cea mai bună piesă în cadrul Drum & Bass Arena Awards, cel mai bun producător și cel mai bun DJ. În 2015 UKF a declarat despre promo single-ul lor “Pop It Off”:  one of the most unanimously unifying cuts in D&B of the year so far.  Au urmat colaborări cu artiștii precum Avicii, Ed Sheeran, Bingo Players, Hadouken!, Modestep, AlunaGeorge și mulți alții.

 

Culture Shock sau James Pountney este un producător și DJ englez de drum and bass. Culture Shock a luat contact cu DNBul în 1996 prin intermendiul  radiourilor pirat din Londra. Și-a amenajat propriul studio acasă cu ce avea la îndemână și a început să produca propria muzică. Primul release a fost în 2004: “The Vega EP” pe Moving Shadow. Doi ani mai târziu James deja semna un contract cu RAM Records, după ce îi atrăsese atenția nimănui altcuiva decât lui Andy C, CEOul companiei. După o pauză lungă, Culture Shock a revenit pe scena DNB în 2014 cu un remix al piesei “Your Love” by Moko. Piesa  “City Lights” a fost preluată de Virgin EMI Records și a primit airplay pe stațiile cele mai populare din UK, printre care BBC Music, unde  a primit titlu de Piesa Zilei.

Râmâneți aproape pentru a afla ce surprize v-au mai pregătit organizatorii!

Bilete:

Presale: 25RON ( 500 bilete)
Regular: 30RON

Biletele se pot achiziționa de pe:
▶️ https://bit.ly/2mr8tOu

0 Shares
Venue
Venue Name: Rooftop of Shopping City Timisoara
Address: Calea Șagului 100
Timisoara, Romania
Organizer