Loading Events

Whitechapel in premiera in Romania

July 4 @ 6:00 pm - 10:00 pm
0 Shares

Trupa americană de deathcore, Whitechapel, cântă în premieră la București pe 4 iulie în Quantic Club pe scena open air. Primele 100 de bilete pot fi achiziționate la prețul de 69 lei.

Whitechapel vin din Tennesse, Statele Unite, însă și-au luat numele de la cartierul londonez în care activa Jack the Ripper. Au peste 10 ani de activitate, timp în care au lansat 6 albume. Sunt considerați o formație etalon pentru scena Deathcore, însă stilul lor variază, încorporând și elemente specifice metalului scandinav. Printre formațiile care i-au influențat se numără Amon Amarth, Deicide, Bloodbath, Carcass, dar și nume precum Slipknot, Pantera sau Gojira.

Membrii trupei spun că muzica lor este rezultatul influențelor pe care Death Metalul, Black Metalul și Hardcore-ul le-au avut asupra lor ca artiști.
De-a lungul timpului, au urcat pe scene mari peste tot în lume, cântând alături de formații precum Slayer, Cannibal Corpse, Behemoth, Trivium, Parkway Drive, King Diamond și mulți alții.

În momentul de față, Whitechapel are aceeași componență de 11 ani, patru artiști din cei cinci fiind din line-up-ul original.

Whitechapel înseamnă:
Phil Bozeman – Voce (2006 – prezent)
Ben Savage – Chitară lead (2006 – prezent)
Alex Wade – Chitară ritm (2006 – prezent)
Gabe Crisp – Bass (2006 – prezent)
Zach Householder – Chitară (2007 – prezent)
Enie Iniguez – Tobe (în turneu)

Se pun în vânzare doar 600 de bilete, iar acestea se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– Earlybird: 69 lei – primele 100 de bilete
– Presale: 80 lei
– La Acces: 90 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 Shares
Venue
Venue Name: Quantic
Address: Intrarea Grozavesti
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Metalhead