Loading Events

Black Sun Empire si Pythius vin la Arena dnb – AMANAT

March 14 @ 8:00 pm - March 15 @ 2:00 am
  • This event has passed.
Black Sun Empire si Phytius Arena Dnb
0 Shares

Evenimentul se amână din cauza situației Corona Virus. Revenim cu detalii cât de repede

Sambata, 14 martie, deschidem sezonul de primavara alaturi de BLACK SUN EMPIRE si PYTHIUS. Pe scena vor mai urca Dj Snow & MC AgentBEEPO, debutantul pe sena arena dnb Joule si VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane in cort incalzit.

BLACK SUN EMPIRE
Cand cei trei baieti din Utrecht (Rene Verdult si fratii Micha si Milan Heyboer) si-au ales numele, nu au realizat ca acesta este mult mai mult de-atat, este un destin care trebuie indeplinit. Dar pentru BLACK SUN EMPIRE, numele a devenit soarta. Cunoscuti pentru multi ca liderii drum and bass-ului mai dur, mai greu, mai experimental, BSE au devenit mai mult decat un nume de scena. Acum, BSE si casa lor de discuri, Blackout, formeaza un imperiu care se intinde peste toata planeta prin muzica produsa de artistii consacrati, dar si cei din noua generatie, crescuti si sustinuti de toata comunitatea din jurul lor. Pentru incalzire, ascultati Monologue sau Stranger

PYTHIUS
Ascensiunea lui Pythius pe scena drum and bass a fost subita si uimitoare. A fost nevoie doar de un EP legendar (ABANDON EP) lansat acum 6 ani pentru a-l propulsa in randul producatorilor respectati in scena. De atunci a adaugat la faima calitatilor sale de producator si prestigiul castigat prin seturile desfasurate pe scenele celor mai mari festivaluri din Europa. Merita mentionat cel putin festivalul LET IT ROLL unde Pythius este unul dintre cei mai asteptati artisti in fiecare pe scena BLACKOUT. Odata cu lansarea albumului DESCEND in 2018, pozitia lui Pythius pe scena drum and bass este consolidata iar noi convinsi ca trebuie sa il avem in sfarsit pe scena Arenelor Romane.

Alaturi de ei, pe scena vor urca Dj Snow & MC Agent, BEEPO, Joule (in premiera pe sena arena dnb) si rezidentul VLC la visuals.

Despre bilete, acestea sunt 30 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder’s si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 40 lei.

Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, va rugam urmariti evenimentul pe facebook:

0 Shares
Venue
Venue Name: Arenele Romane
Address: Cutitul de Argint, No. 3
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Arena Dnb