Loading Events

ANTI-FLAG vin la Bucuresti in februarie!

February 1 @ 6:00 pm - February 2 @ 1:00 am
  • This event has passed.
Anti-Flag NoVa Rock 2018
0 Shares
ANTI-FLAG canta la Bucuresti pe 1 februarie in Quantic Club. Primele 100 de bilete costa doar 99 de lei si se gasesc pe iabilet.ro
Anti-Flag vin din Statele Unite si si-au inceput activitatea la finalul anilor ’80. Formatia este un etalon cand vine vorba de implicarea in diverse proiecte si grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International.
Noi am avut ocazia de a a ii vedea live in cadrul Nova Rock 2018 si nu ne-au dezamagit! Speram ca si prestatia de la Bucuresti sa fie la fel!
Anti-Flag Nova Rock 2018
Anti-Flag la Nova Rock Festival 2018 by BooHoo
Anti-Flag Nova Rock 2018
Anti-Flag Nova Rock Festival 2018 by BooHoo
Anti-Flag Nova Rock 2018
Anti-Flag Nova Rock Festival 2018 by BooHoo
Tocmai din acest motiv muzica Anti-Flag  are o puternica incarcatura politica. Numele lor vrea sa reprezinte pozitia acestora impotriva razboiului si faptul ca oamenii nu trebuie uniti sub un steag, ci trebuie sa traieasca toti in unitate si pace. Pana acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele starnind diferite controverse, de la artwork pana la tematica lirica. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cantat alaturi de artisti precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember Cel mai recent album, ‘American Fall’ a fost lansat in 2017 ajungand pe locul 7 in Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar si in topurile din Germania si Austria.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Acestea au urmatoarele preturi:
– earlybird: 99 lei – primele 100 de bilete
– presale: 119 lei – urmatoarele 200 de bilete
– presale: 130 lei
– la intrare: 150 lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
0 Shares
Details
Start: February 1 @ 6:00 pm
End: February 2 @ 1:00 am
Venue
Venue Name: Quantic
Address: Intrarea Grozavesti
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Metalhead