Loading Events

Celebrity Party – Cabana Capra

March 8, 2009 @ 9:00 pm - March 9, 2009 @ 5:00 am
  • This event has passed.
Celebrity Party
0 Shares

Celebrity Party: Una dintre cele mai reușite petreceri tematice organizate de către noi s-a ținut pe 8 martie 2009  la Cabana Capra și a dat startul a ceea ce mai târziu puțin avea să devină Mujeres con Cojones.

Celebrity Party a avut loc  la Cabana Capra. Capra, în cazul de față, nu e o poziție, ci o cabană din Munții Făgăraș unde, cu ocazia Zilei Femeii, am vrut să ne sărbătorim prietenele, amantele și amicele cum se cuvine. Am ales locul în special pentru peisajul de vis. Tot aici a fost amplasat primul parc “permanent” de freestyle schi și snowboarding din România, amenajat de către echipa Fresh Meat.

Cu scopul clar de a ne distra compatrioatele cât se poate de bine, ne-am gândit că o petrecere tematica va fi pe gustul lor. Mai mult decat atât, nu poți sărbători pe cineva fără un cadou. Drept urmare, cu ajutorul RULEZ și PROTEST  le-am premiat pe toate fetele prezente, costumate sau nu în celebrități. Tequilla a fost din partea casei, așa că atmosfera s-a încins la maximum până dimineața.

Lăsăm pozele lui Alexandru Prepeliță să vorbească 🙂

0 Shares
Venue
Venue Name: Cabana Capra
Address: Transfagarasan Romania
+ Google Map
Organizer
Organizer Name: Partipipal Events
Phone: 0770632554
Email: