Loading Events

Science Fiction Party la Magura

April 25, 2009 @ 8:00 pm - April 26, 2009 @ 5:00 am
  • This event has passed.
science fiction party
0 Shares

Science Fiction Party: extratereștrii, OZNuri, Mulder, Scully, dans și voie bună!

Science Fiction Party a  avut loc la Măgura, în zona Piatra Craiului, sub tutela Green Sport. Pentru cine nu știe, zona asta are de jur împrejur un peisaj superb delimitat pe o parte de Munții Bucegi și pe cealaltă de Munții Piatra Craiului. Nu foarte accesibilă pe timp de iarnă sau ploaie, Măgura este totuși un loc ideal de vizitat vara când ai parte de vreme bună.

Sâmbătă seara, conform tematicii noatre, au aterizat în zonă extratereștrii, monștrii și alte personaje SF, atent supravegheate de către Mulder și Scully, cei ce n-au lăsat pe nimeni să doarmă! A fost gălăgie, au fost “lupte” interstelare, au fost rachete, racheți și multă lume pusă pe glume și distracție. Detaliile nu își au rostul aici, rămânând probabil în memoria celor prezenți și apți să își mai amintească ceva…

A doua zi după Science Fiction Party am organizat o partidă sănătoasă de Paintball, cu prezența obligatorie, pe superbele dealuri din zonă. Deși mai greu la mahmureală, a fost clar o idee bună să ne revenim la realitate mai ușor.

Poze realizate de Alexandru Prepeliță.

0 Shares
Organizer
Organizer Name: Partipipal Events
Phone: 0770632554
Email: