Loading Events

Concert Ska-nk la Inksane St. Patrick’s Party!

March 17, 2018 @ 10:00 pm - March 18, 2018 @ 5:30 am
  • This event has passed.
Inksane Party
0 Shares

Seria de petreceri Inksane party revine cu o nouă ediție pe 17 martie, când vom transforma sărbătoarea irlandeză de St. Patrick’s day în Inksane St. Patrick’s party.

Inksane

Invitaţi speciali ai acestei ediţii Inksane sunt cei de la trupa Ska-nk din Baia Mare. Dupa aproape un an, formaţia Ska-nk revine în Bucureşti pentru a ne umple de energie pozitivă la  Inksane St. Patrick’s Party, cu un concert inedit de Happy Punk for Happy People.

Fane la Platane ne va pregăti cu muzica Inksane pentru concertul Ska-nk iar apoi, tot cu el vom dansa şi cânta până dimineaţa. Fane La Platane, DJ-ul rezident și fondatorul Partipipal Events a urcat la pupitru în 2009, direct din rândul audienței și nu a facut altceva decât să își urmeze pasiunea pentru muzică și ritm, pasiune pe care încearcă încontinuu să o transmită publicului său. Probabil te-a făcut să dansezi până te-au durut picioarele în cluburi precum B52 The Club, Kruhnen Musik Halle, Goblin, Fire Club, Inside Bar Busteni, Molotov, Snatch Pub, Trollo Bar și Colectiv. A pus muzică pe scenă cu artiști precum Dub Pistols, Niște Baieți, Zdob și Zdub, OCS și Partizan, Delia, Vama, The Motans sau la evenimente precum Rockstadt Extreme Fest, Inksane Party, International Tattoo Convention Bucharest sau BlajaLive Festival.
Și-a câștigat publicul prin modul în care alege să pună muzică, luând permanent pulsul mulțimii și valsând cu ușurință de la un gen la altul. Deviza sa: #ScoatePartiAnimalulDinTine

Extra fun: Tatuaje temporare cu Flash Tattoos Romania, inksane music, proiecţii, #gifoteca by Partipipal Events, drinking games, expoziţie de tablouri pictate, DoItYourSelfie photo booth.

Dress code: Green

Vezi cum a fost la ultima petrecere!

Ne vedem pe 17 martie, de la ora 22, în club Fabrica, pe strada 11 Iunie nr. 50 – Bucureşti

Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro, aici: https://goo.gl/Wx9ruu

Eveniment pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/2074937009409362/

Pagină oficială Ska-nk:
https://www.facebook.com/skaaaa.nk/

Concept event by Alternative Kulture Romania Un eveniment marca INKSANE PARTY – the only inksane party for ink lovers.

Later Edit: A fost o petrecere absolut bestială! Vezi galeria #Gifoteca aici.  Mulțumim Ruxandra Scripcariu pentru pozele de la concert:

0 Shares
Venue
Venue Name: Fabrica
Address: 11 Iunie 50
Bucuresti, Romania

+ Google Map
Organizer
Organizer Name: Inksane Party
Email: