Loading Events

Mujeres Con Cojones 2018 – un altfel de party de Ziua Femeii

March 10, 2018 @ 10:00 pm - March 11, 2018 @ 7:00 am
  • This event has passed.
Mujeres Con Cojones
0 Shares

Mujeres Con Cojones – Un altfel de party de Ziua Femeii! Pe 10 martie 2018, în Snatch Pub.

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize.

De muzică se ocupă DJul rezident Partipipal Events, Fane la Platane și Zanga aka Lucian Dolor care promit să vă facă să dansați până în zori de zi.

Așa că ia-ți prietenii și prietenele și hai sâmbătă, 10 martie, în Snatch Pub pe Panduri 26 începând cu ora 22:00.

Locurile sunt limitate la 100 de persoane așa că te rugăm să vii din timp.

Vezi cum a fost anul trecut la Mujeres con Cojones.

RSVP
Mujeres Con Cojones este o petrecere marca Partipipal Events.

Later edit: Mulțumim Vali Val pentru super poze! Vezi și galeria #Gifoteca – https://partipipal.ro/gifoteca-mujeres-con-cojones-2018/

0 Shares
Venue
Venue Name: Snatch Pub
Address: Soseaua Panduri 26
Bucharest, Romania
Organizer
Organizer Name: Partipipal Events
Phone: 0770632554
Email: