Loading Events

I Kill You @ Monster Party 1 – Alege-ti destinul!

October 30, 2010 @ 10:00 pm - October 31, 2010 @ 5:00 am
  • This event has passed.
0 Shares

I Kill You @ Monster Party 1 – Alege-ți destinul!

Reveniți cu greu la viața reală după o noapte desprinsă parcă din toate filmele de groază sau….comedie la un loc, ne-am străduit să sortăm cât mai repede pozele oficiale de la I Kill You @ Monster Party 1 din BASE Cafe.

Nu de alta, dar ne-am distrat maxim la I Kill you at Monster party 1, ce se vrea a fi o variantă românească a prea-renumitului Halloween.

E greu de descris în cuvinte ce am văzut la I Kill you at Monster party 1 în seara în care unii serbau Halloween-ul, alții profitau de o petrecere Partipipal, iar alții se plimbau, mai mult sau mai puțin costumați, din bar în bar. Preferăm mai degraba să mulțumim celor care ne-au ajutat să amenajăm locația – pentru cei care nu știu, la subsol e skate-shop-ul BASE, plin de marfă cu câteva ore înaintea evenimentului – amenajare realizată în timp record de o adevarată echipă de voluntari! Cu ocazia asta am descoperit că putem folosi un spațiu mai mare decât până acum și promitem pe viitor să fie mult mai aerisit și mai bine organizat!

Am mai adăuga totuși o listă “mică” a personajelor prezente, din câte ne mai amintim:

– Hitler, Al Capone, Văduva Neagră, Rambo aka VJ Eko, Teroristu Al Qaeda, Călcatul de mașină, Savarina, Abuzata, Dracula și alte rude apropiate, Eduard omul foarfecă, Măcelarul, Moș Crăciun (ăsta a venit prea devreme), Bătuta, Bătutul, Jockerul, Spider Man, Shrek, Chucky cu gagică-sa, Lara Croft, Scoțianul, Nazistul gazat, Mumiile, Asistentele, V de la Vendeta, Mascații – puteau fi și de la Politie, că nu îi deosebea nimeni – Satana în persoana lui Bobo, Jack Spintecătorul, Moartea care întreabă de tine și, nu în ultimul rând, muuulți iepuri și iepuroaice!

0 Shares
Venue
Venue Name: BASE Cafe
Address: Selari 22
Bucuresti, Romania

+ Google Map
Organizer
Organizer Name: Partipipal Events
Phone: 0770632554
Email: