Loading Events

Inaugurarea partipipal.ro – Ingeri si Demoni

November 21, 2009 @ 8:00 pm - November 22, 2009 @ 5:00 am
  • This event has passed.
Inaugurarea partipipal.ro
0 Shares

Inaugurarea oficiala partipipal.ro – Locul unde se adună îngerii și demonii și petrec.

Evenimentul a marcat lansarea oficială a site-ului www.partipipal.ro printr-o mega petrecere la care costumația a fost obligatorie, cu tema “Înger sau Demon”.

Revenind la evenimentul în sine o să reluăm un pic istoricul și ideea din spatele lui.

Încercând să lansăm un concept ce ne aparține era clar că voiam, pe lângă petrecerile restrânse organizate anterior, să avem parte de o inaugurare oficială. Am căutat un loc cât mai potrivit din punct de vedere estetic și încăpător. Astfel am ajuns la Memento Coffee & Lounge.

Pe de altă parte ne-am dorit și am reușit, ca invitații acestui eveniment să ne fie prieteni cât mai apropiați. Am vrut să cream o atmosferă în care să se comunice și interactioneze, lucru destul de rar întâlnit la petrecerile din ziua de azi. Cu ocazia asta ni s-a confirmat din nou cât de mica e lumea, aflând astfel că mulți dintre invitați se cunoșteau deja între ei, unii revăzându-se acum după mulți ani.

Exersând un spirit critic asupra evenimentului, trebuie să recunoaștem că ne-am fi dorit o sonorizare și o organizare mai bune în spațiul respectiv. Promitem că vom avea o atenție sporită data viitoare, mai ales că petrecerile Partipipal vor să aibă amprenta unei atmosfere cât mai plăcute.

Una peste alta suntem încântați că am reușit să trecem peste pasul inaugurării împreună, chiar dacă mai avem de învățat multe. Este important faptul că am primit un feedback general pozitiv și ne bucurăm că i-am avut alături de noi pe toți dracii, drăcoaicele, îngerii și îngerașii din pozele pe care le puteți vedea în galeria foto 🙂

Mulțumim pentru prezență și să ne vedem împreună la cât mai multe evenimente marca Partipipal!

Poze realizate de Alexandru Prepeliță.

0 Shares