Loading Events

Sarbatoarea Primaverii by The Fresh in Gradina Floreasca

May 1, 2019
  • This event has passed.
Sarbatoarea Primaverii
0 Shares

După evenimentul sold out de anul trecut, Sărbătoarea Primăverii revine cu a doua ediție, pe 1 Mai la Grădina Floreasca.

The Fresh te invită la cel mai mare picnic al primăverii, într-un spațiu care găzduiește pentru prima dată un astfel de eveniment. Fie că îți pui pătură pe pajiște sau lângă piscină, important este să celebrăm primăvara în cel mai plăcut mod, într-un spațiu natural și plin de viață, chiar în mijlocul orașului.

Am invitat artiști talentați care își instalează instrumentele în grădină începând cu ora 12:00 și alături de care ne vom distra până după miezul nopții.

Bucătarii talentați de la Burgerz and Other Notable Dishes pregătesc un meniu special, iar grădina va fi plină de van-uri cu deserturi delicioase, gelato și prăjituri raw-vegane.

Grădina Floreasca ne găzduiește pe parcusul întregii zile și ne așteaptă cu zone de chill, zone amenajate pentru jocuri, cocktail-bar, lemonade-bar, prosecco-bar și multe altele.

Vă ținem la curent cu toate activările și surprizele pe care le-am pregătit! Join the event și nu uita să îți aduci pătura de picnic!

Line Up:
Robin and the Backstabbers Acustic
Alexandra Ușurelu
Luiza Zan
Petra Acker Experience
Corina Sîrghi si Taraful Jean Americanu
Warm up & Afterparty by VRTW Artists

BILETE:
Primele 500 bilete vor fi disponibile la prețul de 35 lei. Se vor găsi pe www.thefresh.ro și în rețelele partenerilor noștri My Ticket, bilete.ro și IaBilet.

PARTENER: AHEAD
SPONSORI: Glo, Strongbow, Urban Monkey
PARTENERI MEDIA: 5 to Go, UTV, Iqool, unsitedemuzica.ro, Partipipal

Ascultat de RADIO GUERRILLA

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

0 Shares