Loading Events

Lenny Kravitz revine in Romania, la Cluj-Napoca!

May 6, 2019 @ 6:00 pm - 11:00 pm
  • This event has passed.
Lenny Kravitz la Cluj Arena
0 Shares

Lenny Lenny Kravitz revine în România pe 6 mai 2019 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca!

Lenny Kravitz va urca pentru prima dată pe o scenă din Transilvania pentru a promova noul său album, Raise Vibration. După întălnirea din 2008 din București, Lenny a decis că este momentul să le ofere românilor o altă seară de neuitat unde fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi, deținând chiar recordul pentru categorie. Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” si „The Butler”.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca au fost puse în vânzare  pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro.
Pentru detalii suplimentare despre turneu și bilete, puteți vizita site-ul oficial al artistului: www.lennykravitz.com.

Lenny Kravitz concert Cluj

 

0 Shares
Venue
Venue Name: Sala Polivalenta Cluj Napoca
Address: Strada Uzinei Electrice
Cluj, Cluj 407105 Romania
Phone: 400375
Organizer
Organizer Name: Emagic