Loading Events

Watain – Eastern Eclipse in Club Quantic

May 8 @ 7:00 pm - 11:30 pm
  • This event has passed.
Watain
0 Shares

Watain, una dintre cele mai controversate formații de black metal, se reîntoarce în Romania pe 8 mai în Club Quantic în cadrul turneului european “Eastern Eclipse”. Vom avea parte de un show raw de black-metal pur, fără pyro așa că pregătiți-vă de un moshpit de zile mari. Primele 100 de bilete costa doar 69 lei și se găsesc pe iabilet.ro

Cu peste două decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre puținele formații care au declarat că ideologia și muzica lor se bazează pe așa numitul curent teist al satanismului, curent ce îl consideră pe Satan o divinitate ce trebuie venerată.
Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei, a declarat că Watain a apărut pentru că de pe scena muzicală lipseau formațiile de black metal care chiar trăiau în spiritul ideologiei black metal.

Influentati de formatii precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a a ajuns un nume important al scenei black metal iar acum au devenit la randul lor artisti care influenteaza noul val de trupe ce abordeaza acest gen.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara și au următoarele prețuri:

– primele 100 de bilete: 69 lei dar nu mai târziu de 15 februarie
– presale 1: 79 urmatoarele 100 de bilete dar nu mai târziu de 15 martie
– presale 2: 89 lei până pe 8 mai
– la intrare: 100 lei

Se pun în vânzare doar 700 de bilete.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Watain in Quantic

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 Shares
Venue
Venue Name: Quantic
Address: Intrarea Grozavesti
Bucuresti, Romania
Organizer
Organizer Name: Best Music