Little x Little sau cum sa salvezi lumea in 6 secunde

Little x Little sau cum sa salvezi lumea in 6 secunde

Little x Little este mișcarea globală inițiată de Generația Z (cunoscută și ca iGeneration, iGen sau Post-Millennials, generație născută în perioada 1990 – 2000 care a folosit internetul de la o vârstă fragedă). Scopul campaiei Little x Little este acela de a inspira 2 miliarde de fapte bune până în 2030 în acord cu țelurile de dezvoltare sustenabilă ale Națiunilor Unite. Pentru a da startul campaniei a fost mobilizată o serie de influenceri la nivel global care își vor împărtăși poveștile și acțiunile pe Youtube și alte platforme sociale, încercând să îi convingă pe tinerii de pe mapamond să salveze lumea, puțin câte puțin.  Vocile lor vor fi amplificate de creativi din S.U.A., Anglia, India, Nigeria, iar numărul lor va crește pe măsură ce inițiativa va fi adoptată la nivel global.

Un procent estimat de 70% din Gen Z (15-24) cred în faptul că pot face o diferență prin alegerile pe care le fac și acțiunile pe care decid să le întreprindă. Împletind puterea social media și platformele sociale, Little x Little oferă suportul pentru a arăta impactul substanțial al acțiunilor lor care au puterea de a stopa sărăcia, de a lupta cu inechitatea, de a încerca să oprească schimbările climatice și lista nu se oprește aici.

“Little x Little dezlanțuie puterea a aproximativ 2 miliarde de tineri care își doresc să salveze lumea,” susține activista și imaginea campaniei, Julian Mercado. “Deja tinerii oferă zilnic soluții pentru problemele lumii și unii dintre ei nici măcar nu își dau seama. Această inițiativă conectează aceste acte dispersate într-o singură mișcare masivă și cred că vom fi uimiți cu toții de valul de schimbare creat din lucrurile aparent mărunte.”

 În doar 2 săptămâni de la lansarea pe Youtube, videoul Little x Little a adunat mai mult de 15 milioane de vizualizări și a inspirat creativi din toată lumea să își share-uiască acțiunile folosind hash-tagul Little x Little. Într-un video care a fost și el postat pe Youtube, Amina J. Mohammed, secretar general al Națiunilor Unite a făcut un apel direct prin care susține campania. Poți vedea video aici.

“Gen Z reprezință o generație globală de influenceri, inovatori și gânditori independenți și dacă toată lumea ar acorda un moment acestei campanii am putea creea o mișcare masivă.”

Toată lumea poate participa:

1. Găsește obiectivele care să suțină cauzele de care îți pasă.

2. Acționeză. Fă ceva – o poză, un video, desenează. Orice îți dictează inima. Fii creativ!

3. Share. Pune hashtagul #LittlexLittle

4. Repetă. Iar și iar.

Pentru a afla mai multe despre scopurile globale și a vedea cum tinerii de peste tot ating scopuri mari prin lucruri mărunte, vizitează  www.littlexlittle.com

 

 

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published.