Museum of Senses se deschide la Constanta!

Museum of Senses se deschide la Constanta!

MUSEUM OF SENSES – muzeul în care nimic nu este ceea ce pare, se deschide la Constanta vineri, 29 martie 2018.

Succesul urias pe care Museum of Senses l-a avut la Bucuresti, dupa lansarea din 2017, i-a determinat pe creatorii acestui proiect sa extinda conceptul si in restul tarii, prima oprire fiind Constanta

Museum of Senses

Joi, 28 martie, Museum of Senses isi deschide portile in Mall Vivo! Constanta pe un spatiu generos, unde cele 11 camere deja celebre, ofera surprize fantastice tuturor celor care vor vizita locatia.

Museum of Senses este primul muzeu privat din Constanta, conceput ca un spatiu de distractie pentru toate varstele, avand ca elemente reprezentative orasul in sine, astfel ca este si primul muzeu… personalizat.

Dedicat atat copiilor cat si adultilor, Museum of Senses este un loc unde dupa prima vizita te vei intoarce mereu cu aceeasi curiozitate, fiecare din cele 11 camere oferind senzatii noi si amplificate, testand simturile in toata complexitatea lor.

Labirintul de oglinzi, tunelul vortex, camera inversa – unde totul e cu capul in jos, camera infinita, RGB room… sunt doar cateva din incaperile muzeului care se deschide in curand in Constanta.

Museum of Senses

Museum of Senses este impartit in 6 zone care il fac pe vizitator sa isi testeze la maximum toate simturile: zona vizuala, auditiva, senzoriala, zona gustului, cea olfactiva si zona echilibrului. Un tur dureaza aproximativ o ora si se inchide cu un topogan si o piscina cu peste 30.000 de bile din care cu siguranta copiii vor fi greu de convins sa iasa.

Spatiul enigmatic, nefiresc si rational in acelasi timp, educational dar si distractiv, aceasta lume a senzatiilor si iluziilor optice ii va face cu siguranta pe constanteni si pe turisti sa bifeze Museum of Senses ca fiind un “must” al locatiilor de pe Litoral.

Asa s-a intamplat si in Capitala, unde in primul an Museum of Senses a avut peste 150.000 de vizitatori; peste 400 de scoli cu grupuri de copii; turistii ridicand locatia in Top 4 – Things to do pe celebrul tripadvisor.com.

Museum of Senses ofera o calatorie plina de provocari pentru minte si corp. Este creat sa stimuleze toate simturile, sa trezeasca imaginatia si sa sfideze perceptia. Un loc unic, unde vizitatorii isi pot face cele mai spectaculoase fotografii & video.

*** Turul muzeului dureaza aproximativ 1 ora, un bilet costa 39 lei pentru un adult, iar ghizii muzeului sunt pregatiti sa sustina vizitatorii in aceasta experienta unica.

Copiii, grupurile si scolile beneficiaza de pret special pentru intrarea in Museum of Senses.

Mai multe detalii pe www.museumofsenses.ro

 

0 Shares