DJ ShiveR va mixa la after dupa Borgore

DJ ShiveR va mixa la after dupa Borgore

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine în România pentru un show incredibil pe 16 decembrie la Arenele Romane în cort încălzit. Borgore este unul dintre cei mai populari și mediatizați artiști de muzică electronică.

Responsabil de after party va fi DJ ShiveR.

Artistul a început de mai bine de 14 ani, pe vremea casetelor derulate cu pix mixând colaje pentru trupe de breakdance și pentru prieteni la petreceri private, a trecut de la CD playere la platane și de la platane la sisteme digitale TRAKTOR.

SHVR numit Shiver a ajuns printre cei mai versatili DJ din România și a împărțit scena cu artiști consacrați ca: Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Sigma, Dj Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush, James Zabiela și mulți alții. Seturile sale pot fi comparate cu o poveste având o introducere, o surpriză și un punct culminant de zile mari, seturile pot conține până la 50 de piese într-o oră cuprinzând multe genuri muzicale ca: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep toate acestea sub numele THE SHIVER SHOW.

Promo mix: https://www.mixcloud.com/DjShiveR/shvr-complextro-10-dement/

Borgore, numit “copilul teribil al bassului” sau “cel care a ruinat dubstep-ul”, controversatul artist a devenit încet dar sigur un personaj iconic în dubstep-ul modern și revine la Arene după show-ul sold out de anul trecut.

Cel mai recent material al său “#NEWGOREORDER” lansat pe 8 iulie anul trecut via Dim Mak Records, casa de producție a lui Steve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai înalte și aprecierea publicațiilor de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Borgore a reușit să înființeze propriul label, Buygore Records, să pună în scenă show-uri catalogate drept capodopere, să urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, cum ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America și să aibă propriul show la radio, “The Borgore Show”, împreună cu prietenii săi Miley Cyrus, Diplo si Waka Flocka Flame.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori și intuitivi artiști ai generației sale, iar noi vom avea ocazia să ne bucurăm de un show demențial la București: https://www.youtube.com/watch?v=OnrIlFadSLQ

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara la următoarele prețuri:

  • PRESALE : 89 Lei Acces General, 149 Lei VIP (în fața scenei)
  • LA INTRARE: 100 Lei Acces General și 160 VIP – în limita biletelor disponibile

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

0 Shares