Pink a primit propria stea pe Hollywood Walk Of Fame!

Pink a primit propria stea pe Hollywood Walk Of Fame!

Mult îndrăgita Pink a primit propria stea pe faimosul Walk of Fame din Hollywood pe 5 februarie 2019.  Finally! Să fim sinceri, nu ne-am fi imaginat că o artistă de calibrul lui Pink nu are deja propria stea la Hollywood! Pink a lansat până acum 7 albume de studio, un album Greatest Hits și a avut 15 single-uri care au ajuns în Top 10 al Billboard Hot 100 Chart. A câștigat  3 Premii Grammy, 1 Daytime Emmy Award, 3  Billboard Music Awards, 7 MTV Video Music Awards și  2017 Michael Jackson Vanguard Award.

Pink and family on Walk of Fame Hollywood
Copyright www.dailymail.co.uk

Alături de Alicia (numele real al lui Pink)  au fost Carey Hart, soțul ei de 13 ani și cei 2 copii ai lor, Willow Sage (7 ani) și Jameson Moon (2 ani).  De la eveniment nu a lipsit nici Ellen DeGeneres, prietena bună a lui Pink, care a fost și speaker alături de  Kerri Kenney-Silver.

Pink and Elen D
Copyright www.dailymail.co.uk

Pink a strălucit pur și simplu și a arătat extraordinar. Frumoasa artistă a pozat pe îndelete lângă steaua ei, atât singură cât și cu familia.

Pink a primit cea de-a 2.656-a stea care se află chiar în fața complexului Hollywood & Highland Complex, în Hollywood.

Pink and Hubby on Walk of Fame
Copyright www.dailymail.co.uk

Suntem extraordinar de fericiți să onorăm una dintre cele mai populare artiste ale lumii –  a declarat Ana Martinez, producătoarea Hollywood Walk of Fame.

 

Pink s-a născut în Doylestown, Pennsylvania și și-a început cariera muzicală ca membră a grupului Choice, în 1995. În anul 2000 artista a primit un contract solo și a lansat primul ei album, Can’t Take Me Home. There You go și Most Girls au intrat direct în topul 10 al Billboard Hot 100. O iubim pe Pink și suntem fanii ei declarați. Am avut ocazia să o vedem live în România în anul 2007 în cadrul Bestival. A fost extraordinară. Sperăm să revină curând în țară.  Până atunci, Go, Pink, Go, Go!

 

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published.