Dirty Shirt, prima trupa confirmata la Rock Metal Nation Fest 2

Dirty Shirt, prima trupa confirmata la Rock Metal Nation Fest 2

Dirty Shirt este prima trupă confirmată pentru Rock Metal Nation Festival. Cea de-a 2 a ediție a festivalului va avea loc în pe 18 și 19 septembrie în clubul Quantic din București.

Festivalul a luat naștere din pasiune pentru muzică și dorința de promovare a trupelor underground din România. După ani de muncă și adus împreună comunitatea rock/metal din România prin intermediul rețelelor de socializare, a doua ediție a festivalului a fost anunțată recent și deja sunt invitate nume cunoscute în undergound.

Prima trupă confirmată este Dirty Shirt.

Dirty Shirt la Rock Metal Nation Festival 2

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat „Letchology”, a fost lansat pe data de 8 martie 2019, prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța).

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online pe AmBilet.ro:

  • 120 lei – 109 lei – Abonament Presale 4 (preţ pana pe data de 17 septembrie, inclusiv)
  • – 120 lei – Abonament Normal Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrar
0 Shares