Gateway VR Arena: Cum a fost la Bucharest Gaming Week?

Gateway VR Arena: Cum a fost la Bucharest Gaming Week?

Gateway VR Arena, primul campionat de VR gaming din România a avut loc în cadrul Bucharest Gaming Week și a avut loc în weekendul 27-28 ianuarie la Romexpo. Entuziaștii de realitate virtuală și gaming au avut ocazia să se întreacă în 3 competiții: Space Pirate Trainer (single player, highest score), Elven Assassin (team play, highest score) și The Unspoken (duel 1 la 1).

Gateway VR Arena a început în forță pe 27 ianuarie cu 2 concursuri: Space Pirate Trainer, competiție single player unde primii 3 participanți cu scorul cel mai mare au fost desemnați câștigători și Elven Assassin, competiție de echipă unde primele 3 locuri cu scorul cel mai mare au fost premiate.

Fie că mai încercaseră realitatea virtuală până atunci sau nu, toți participanții au jucat cât se poate de competitiv și au dat dovadă de fair play. Zâmbetele și voia bună au dominat atmosfera de la standul Gateway VR.

Ziua a doua a Gateway VR Arena a demarat la putere maximă cu înscrierile pentru campionatul The Unspoken, duelul dintre vrăjitori unul la unul.

Meciurile ne-au ținut cu sufletul la gură în ciuda faptului că majoritatea participanților nu aveau un atrenament sau  un istoric în realitatea virtuală.

Câștigătorul suprem a fost Meko, iar mai jos este linkul de la meciul final.

Și tocmai s-a încheiat finala campionatului The Unspoken de astăzi. Meko a fost căștigătorul absolut de la standul Gateway VR 🙂

Posted by Partipipal Events on 28 Ianuarie 2018

Ne-am bucurat nespus că am făcut parte din echipa de organizare al primul campionat de VR Gaming din România și vă promitem că nu va fi ultimul pe care îl organizăm cu prietenii de la Gateway VR Studio.

Galeria cu pozele de la eveniment se găsește aici.

 

0 Shares