The Mannequin Challenge by Partipipal

The Mannequin Challenge by Partipipal

The Mannequin Challenge by Partipipal #mannequinchallenge

Mannequin Challenge by Partipipal. Vă mulțumim din suflet pentru participare și susținere și sperăm să vă placă! #mannequinchallenge Multumiri speciale vitamin aqua pentru că ne-a hidratat, B52 The Club pentru găzduire, Fringe Media pentru imagine și montaj.Official Mannequin Challenge song – Rae Sremmurd – Black Beatles – all rights reserved

Posted by Partipipal Events on 13 Decembrie 2016

Mannequin Challenge este o modă de online video care a devenit populară în noimebrie 2016. Participanții rămân înghețați în acțiune, exact precum niște manechine de plastic în acțiunile pe care le făceau la momentul înghetării. Camera se plimbă printre ei creând un efect super tare. Cel mai cunoscut video, cel care ne-a captat atenția de fapt este cel al lui Rae Sremmurd – Black Beatles, pe care îl puteți vedea aici. Mișcarea a prins foarte rapid în rândul publicului care nu s-a lăsat mai prejos și a creeat variante care mai care mai interesante.

Nici noi nu ne-am temut de provocarea Mannequin Challenge așa că nu ne-a luat mult să adunăm o mică gașcă în clubul B52 din București unde am pus la cale videoul de mai sus. Sperăm să vă placă! Partea cea mai amuzantă, bineînțeles,a fost să stăm nemișcați destul de mult timp.

#MannequinChallenge #scoatepartianimaluldintine

Multumiri speciale Vitamin Aqua pentru că ne-a hidratat, B52 The Club pentru găzduire, Fringe Media pentru imagine și montaj. Last, but not least, vă mulțuim tuturor celor care ați participat și ne-ați susținut în acest proiect. Sunteți minunați și nu am fi reușit nimic fără voi!

0 Shares