Neversea Festival – Startul primei din cele 4 zile si nopti de nebunie

Neversea Festival – Startul primei din cele 4 zile si nopti de nebunie

Prima zi de Neversea a început de la prânz, când primii festivalieri au apărut pe plajă și au dat tonul distracției. Pentru cei care nu au  bifat până acum experiența de la malul mării, Neversea este genul de festival care nu te lasă să te plictisești: dacă chiar nu găsești nimic să îți placă la cele patru scene, atunci te poți refugia într-o mini sesiune de shopping sau îți poți găsi ceva de făcut la numeroasele activări ale brandurilor. Majoritatea sunt gândite pentru a-ți oferi momente tari precum escaladarea, sau pentru cele mai bune poze de Instagram.

Programul primei zile a inclus, așa cum era de asteptat, o deschidere marca Alexandra Stan & Manuel Riva, care au venit și cu imnul Neversea, iar seara am primit și primul foc de artificii care să marcheze momentul.

Neversea 2018 – Day 1

First day of #NEVERSEA was a blast! See you on the beach! The party goes on!

Publicată de Neversea pe Vineri, 6 Iulie 2018

Alan Walker a fost unul dintre numele importante de la main stage. Tanarul DJ norvegian și-a inceput set-ul un pic mai timid, dar și-a intrat în mână pe la jumatate și ne-a dus prin clasice, a bagat un pic de No Doubt, un pic din Faded, un mix de Galantis și a reușit să țină mulțimea fericită. Yellow Claw au preluat stafeta și au ținut-o într-o răpăiala continuă, fix cât să facă o încălzire numai bună pentru Hardwell.

Olandezul nu s-a lăsat prea mult așteptat și a început seara cu un set îndreptat spre fanii minimal, dar care a evoluat până la final, pentru publicul care deja umpluse plaja Modern. Pentru cine a rezistat, petrecerea a ținut până dimineața la 8, iar zilele următoare  incepem devreme cu un line-upuri la fel de promițătoare.

Rămâneți aproape pentru update-uri, iar pe pagina noastră de Facebook veți putea urmări sesiuni live din Festival.

#PartipipalDeFestival #ScoatePartiAnimalulDinTine
0 Shares