Wild Alert: berea IPA care atrage atentia asupra situatiei vietii salbatice

Wild Alert: berea IPA care atrage atentia asupra situatiei vietii salbatice

Dacă ești parti animal cu siguranță iubești berea și cel mai probabil cunoști brandul Hop Hooligans.  Noi am devenit fanii micro berăriei când am gustat câteva din sortimentele lor la Bucharest Craft Beer, anul trecut.  Băieții lansează sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 17:00 în Hangar Gastropub -Șoseaua Pipera 44 (în curtea Compil Pipera), un nou fel de IPA: Wild Alert. Dar asta nu este tot: pentru că folosesc ca imagine o serie de animale sălbatice s-au gândit că acesta ar fi un prilej bun atragă atenția asupra situației vieții sălbatice din România (care din păcate nu este prea roz).

Wild Alert by hop Hooligans

Împreună cu Wilderness Research and Conservation  și  Fundaţia Visul Luanei au pus la cale această campanie de atenționare care vine la pachet și cu o aplicație – Wild Alert, despre care vom afla mai multe la locul faptei. Scopul Hop Hooligans este a susține și aduce în fața publicului diversele proiecte pe care cele două asociații le au în derulare sau în plan, de a discuta despre cum am putea ajuta sau cum am putea să ne implicăm, toate acestea asezonate cu muzică, bere IPA, quizzuri despre animale sălbatice, lilieci și proiecții cu și despre salbaticia din Bucuresti.

Așa că  #ScoatePartiAnimalulDinTine și vino la una din cele mai interesante lansări de bere la care probabil ai mers vreodată.

RSVP – https://www.facebook.com/events/290160051589999/?active_tab=about

 

 

0 Shares