Let it Roll Festival 2019 –  date si primul val de artisti

Let it Roll Festival 2019 – date si primul val de artisti

Pregătește-te pentru probabil cel mai mare festival drum and bass din lume: Let It Roll 2019, care va ajunge la cea de-a 12 a ediție! Save the date: 1-4 august 2019. Noisia, High Contrast, A.M.C, Black Sun Empire, Calyx & TeeBee, Danny Byrd, Kings Of The Rollers, Maduk, Mefjus, The Upbeats, Abis, Benny L, Bou, Document One, Dub Elements, Feint, Fourward, GLXY, Halogenix, James Marvel, K Motionz, Kiril, Krakota, Magnetude, Malux, Muzzy, North Base, Original Sin, Prolix, QZB, Redpill, Shimon, Smooth, TC și T>I sunt primii artiști confirmați din cei peste 300 care vor urca pe scenele festivalului.

Let It Roll însumează:  330 DJs, 20 MCs, 27,000 de fani  din peste 100 de țări, 21,328.5 kWh de electricitate, 15 km de cabluri, 2000 m3 de apă, 1500 de butoaie de bere și  10 luni rămase…

La început de  august fanii drum & bass de pe întreg mapamondul se vor aduna într-o locație încă secretă de lângă Praga pentru 3 zile și 3 nopți de magie DnB sub umbra roboților, navelor spațiale și al decorurilor post apocaliptice.

Let it Roll 2019 line up phase 1

Let It Roll 2019 va fu  un asalt al simțurilor. Festivalul este caracterizat de construcțiile absolut nebunești, de scenele care se transformă în portaluri ce te poartă pe diverse tărâmuri ale universului, de autobuze desprinse parcă din Mad Max, pline de raveri, show-uri absolut impresionante și multe, multe surprize.

Dar nu numai producția impresionantă caracterizează Let It Roll: sunt spiritul, esența, muzica, oamenii. Echipa LIR lucrează cu cele mai puternice branduri din domeniu pentru a se asigura că line-up-ul este printre cele mai puternice din toate punctele de vedere și pentru a ține pasul cu scena muzicii electronice, scenă care evoluează într-un ritm deosebit de rapid. Cu alte cuvinte, un festival drum & bass pentru fanii reali ai genului.

Let It Roll este locul în care debutează noua generație de artiști, locul în care talentele ies din underground și prind aripi.

Let It Roll nu face compromisuri. Doar promisiuni pe care și le respectă, celebrează genul și menține scena muzicală în mișcare. Există dragoste, susținere și apreciere sub absolut toate formele pentru artiștii deveniți deja legende, pentru cei care cresc și pentru cei ce urmează să iasă la lumină. Toată această dragoste se reflectă către public. Let It Roll 2019 se anunță și mai și decât edițiile anterioare, așa că rămâi aproape de noi pentru detalii.

Website: https://letitroll.eu

Tickets: https://smarturl.it/LIR2019_tickets_info

Social Media: Facebook / Instagram / Twitter

Dacă vrei să vezi cum a fost anul trecut, dă click aici.

 

0 Shares