Cum a fost la concertul Michale Graves, ex Misfits

Cum a fost la concertul Michale Graves, ex Misfits

Michale Graves (ex Misfits), vocea pieselor Dig Up Her Bones sau Descending Angel a concertat în Club Quantic din Bucureștii pe data de 9 ianuarie.

Deși concertul nu a fost ferit de evenimente neplăcut e- o decalare de aproximativ o oră la începerea programului cauzată de infrastructura drumurilor – totul a decurs conform așteptărilor. Publicul a fost antrenat în deschidere de piesele celor de la The Crimson Ghosts care au încălzit spiritele și au oferit tricouri cadou celor care nu s-au ferit de “mosheala”. O trupă care a depășit multe așteptări, a ridicat multe priviri și a mișcat multe persoane.

Vezi aici albumul foto complet by Atharia – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10155969468805869&type=1&l=aade680072

Michale Graves este un artist din Statele Unite a cărui carieră a început în 1995 când a preluat rolul de solist al formației Misfits. La 5 ani de la plecarea din Misfits și-a început cariera solo, lansând în 2005 albumul Runk Rock is Dead. Întregul material a fost compus și înregistrat într-o singură lună.

Michale a urcat pe scenă conform programului și, deși nu a cântat multe piese aparținând fostei trupe, a reușit să țină oamenii în picioare până la sfârșit cu vocea și dedicația sa inconfundabile.
În ansamblu, nu vorbește prea mult între cântece. Intro-urile sunt aproape o parte din mândria cântecelor, în timp ce vorbește despre muzica în sine. Starea în caracter este, probabil, modul de a o descrie.

Pentru cei care au ratat concertul am o veste bună! Turneul lor se întinde până în martie (vezi site-ul oficial aici: https://officialmichalegraves.com/michale-graves/tour) și nu în ultimul rând, au șansa să îi vadă la Wacken Open Air 2019! Sperăm să îi revedem curând și pe cei de la The Crimson Ghosts care au fost foarte tari!

0 Shares